Eu cred ca te place. Daca te lua ia in brate doar cand nu are prieten e ca nu vrea sa se simtă ca si cum ar înșela. Daca erați doar prieteni se comporta mereu asa.
Eu ca fata as vrea ca un băiat sa imi zică in fata ce simte ( fara mesaje sau Facebook, fata in fata) si sa fie sincer. Daca nu iti răspunde la sentimente nu iti face griji fete mai sunt in lume.
Ea iti face semne ca vrea o prietenie adevarata cu tine si tu nimic? Raspunde-i si tu al gesturile ei si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Ofera-i un trandafir rosu si spune-i ca o apreciezi foarte mult. Intreab-o daca poti sa o conduci acasa dupa ore.
Hey, parerea mea este ca nu te place.Din moment ce cand a fost apropiata de tine cand iar nu mai vorbiti, Daca i-ar fi placut de tine ar fi facut facut orice doar ca sa fie aproape de tine si sa iti vorbeasca.In ceea ce priveste faptul ca te lua in brate, poate o facea din prietenie si se juca cu tine. Acum e treaba ta, daca tu spui ca te-ai indragostit de ea invit-o in oras si discuta cu ea, spune-i sentimentele tale.Nu ai ce sa pierzi. Bafta :*
Da probabil ai fost o iubire pentru ea veche dar ai fost incearca sa vorbesti cu ea pe facebook/skipe etc. sau chiar la scoala surprindeo cu gesturi cadouri si dupa aia intreab-o daca vrei sa fie cu tine sa ai o relatie cu ea