Probabil este intr-o perioada mai proasta, a intervenit monotonia care poate disparea fara sa afecteze dar bine-inteles cu ajutorul amandurora. Este posibil sa ii vina menstruatia, in zilele(cu o saptamana in urma-2) este posibil sa aiba o stare f proasta,sa nu reactioneze la nimic, sunt fata, si trec prin asa ceva in fiecare luna. Stii vorba aceea "Iubeste-ma cand o merit mai putin, atunci am nevoie cel mai mult" , chiar daca ea te trateaza asa tu nu te schimba, comportate normal, pe parcurs isi va da seama k nu e bine ce face.Surprinde-o cu un trandafir, nu este nevoie de un buchet, si daruiestei-l fara nici un motiv, spune-i ca i-l oferi doar pentru faptul ca este soare afara, sau ca nu ai nevoie de o zis speciala pentru un cadou.Imbratiseaz-o,sarut-o fi alaturi de ea,si incurajeaz-o, spune-i ca totul va fi bine. Daca vezi ca treaba aceasta nu da nici un randament, incearca sa porti o discutie deschisa cu ea, cum ar fi:de ce sa ajuns aici, ce are de gand? chestii de genu. Daca decide sa luati o pauza, pune-i intrebarea de 2 ori, daca iti da acelasi raspuns retrage-te, se va intoarce singura daca tine la tine cand va realiza ca te-a pierdut! Spune-i ca nu ai pe nimeni si ca mai tarziu iti va da dreptate si sa nu-i para rau.Incearca sa-i amintesti de clipe frumoase petrecute in 2, atragei atentia cu orice. Multa iubire! Sper ca te-am ajutat , iti spun din propia experienta unele lucruri de mai sus asa suntem noi. feteleee
Mai mult ca sigur are pe altul. sunt fata si tio spun din propria experienta la fel ma purtam si eu cu iubitul meu.
Sa-i cumperi un lantisor frumos de argint, sau aur daca ai bani si sa-i cumperi un trandafir. Daca nici atunci nu zambeste spune-i : "Zambeste, poate maine ramai fara dinti!"
Auzi arata-i ca uma pe ea o placi fa ceva extravagant (stiu in ce situatie esti)
E geloasa. fi mai tandru cu ea si arata-i k nu are de ce sa-si faca griji (parerea unei fete)