| BobbyPaul a întrebat:

Deci e cam f**ked-up situation ce am eu si as dori o definitie si o rezolvare a problemei.Nu stiu cum fac ca de fiecare fata de care imi place ajung sa o urasc. Ok, sunt genul acela care nu isi manifesta sentimentele fata de altcineva, dar as fi in stare daca as sti cum. Bun, deci din clasa intaia mi-a placut de una pana in clasa a opta(fitoasa, desteapta, etc, etc), fapt care m-a bagat in depresie, pentru ca nu i-am zis ce simteam fata de ea. Dupa vacanta dintre generala si liceu am ajuns la concluzia ca ea s-a uratit ca lumea, a devenit pitipoanca si am decis sa o elimin din cap si nici macar sa nu o mai salut, sa ii intorc favoarea cum s-ar zice.In liceu mi-a placut de una care tot asa fitoasa era, da muult mai faina... a durat 2 ani, nu i-am zis, tralala, depresie pana in ziua de azi si am adaugat-o si pe asta pe lista neagra a lu Mos Craciun.In clasa a 10-a deja o uram pe a doua si am decis ca dragostea e cel mai mare bullshit de pe Pamantul asta si am facut tot ce mi-a stat in putinta sa o fac pe asta sa se mute din clasa(imi bateam joc de ea, o luam peste picior, mai bagam strambe la colegi, stiu, urat)si am reusit.Pe coridorul scolii cand vedeam vreo 2 care se mozoleau ba imi scapam ghiozdanul intentionat sau stigam ca prostu dupa un coleg doar ca se opreasca aia. Ok, stiu ca am ajuns putin, putin mai mult dement, cu paranoia cu mult peste nivelul impus de lege dar asta e, traim momente disperate. Oricum, deci ea s-a mutat si eu la fel pentru ca nu imi place puscaria pe care profii o numesc scoala si lucrul pe care stiu eu cel mai bine sa-l fac este desenul(mai e si problema cu colegii de tot rahatu turcesc, dar asta e o cu totul alta poveste). Si astea sunt cele 2 fete pe care le-am iubit eu de la 7 pana la 17 ani si cu care am avut atatea amintiri frumoase incat imi vine sa le bag in mormant. Ok, incep clasa a 11-a la arte si as dori sa am un nou inceput in industria de "lingareala in dorsala pentru femei", ceva sfaturi? si daca nu va suparati sa-mi spuneti si mie despre cum trebuie sa decurga primul act buson-la-buson, daca intelegeti ce vreau sa spun. Dau Funda!"Scuzati nervii unei persoane deprimate si traumatizate!"Si va rog, sa nu imi tineti morala cu privire ca am tratat-o asa de urat pe diva numarul 2, pentru ca a primit exact ce merita, deoarece ea a ranit multe, multe persoane din clasa si nimeni nu avea curajul sa ii dea o lectie.

Răspuns Câştigător
| Fefe92 a răspuns:

Mai sincer pitipoancele o merita deci de acord cu u. Dar dupa ce ai povestit mi-ai dat impresia ca u iti mainifesti frustrarea prin furie. Bun nu e ceva normal dar nu te critic poate este in natura ta, ce cred eu este faptul ca ai avut ghinion sau ti l-ai facut singur, te-ai cam indragostit de cine nu trebuia deci cum le-ai descris pe fete sunt clar marca pitipoance care tio cam mancat nervii. Nu ar trebui sa fi traumatizat, ui o veste buna nu sunt toate la fel numa sa stii sa alegi, ca sfat ti-as da sa nu incerci din prima cu o fata care iti place intai incearca o relatie de prietenie si apoi daca vezi ca e ok dai bice incontinoare...

3 răspunsuri:
| *Lyttle.me* a răspuns:

Buna!
Imi place cum le spui lucrurilor pe nume.
Mda.mai avem si momente nasoale dar asta e.fac parte din viata noastra de zi cu zihappy ele dau sare si piper vietilor noastre. Nu poate fi totul numai din miere. Nu te astepta la o fata fitoasa sa fie exact pe placul asteptarilor tale.ca vad ca spre ast tip de fete te-ai orientat. Incearca ceva nou.vezi cum sunt si cele care nu au numai fite si figuri in cap. Pune sentimente cand intrii intr-o relatie si gandeste-te ca esti numai tu si ea, cunoaste-o, indrageste-o si cel mai important respect-o.asta numai daca o face si ea, altfel nu merita.
Primu act "buson-la-buson".hmm asta ar fi trebuit sa se numeasca sarut? daca la asta te referi.cum sa decurga? Foarte simplu.nu este o regula pentru asta si totul vine de la sinehappy.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Mult noroc! happy

| DorelSudoru a răspuns:

Aaa depinde mult de fizic si de infatisare daca ma intelegi...nu e ca in filmele alea proastestraight facestraight faceAsta e le zici daca da nu daca nu bine

| kiiid a răspuns:

Deci wow! m-a fascinat mult povestea ta. intr-un mod destul de bun thinking da, e adevarat, ceea ce ai facut cu cele 2 fete a fost urat, dar asta e. faptul e consumat big grin.cat despre viitor. nu te gandi, doar actioneaza! degeaba visezi dupa ea, daca nu-i spui. happy sper ca te-am ajutat :-s MUUULTA BAFTA! :*