| ELEMENTIKES a întrebat:

Deci, este o fata care cred ca ma place, nu sunt sigur, cand mai iesim pe afara cu prietenii, avem prieteni comuni, ba ma ia de mana asa, din senin, ba ma pupa, imi face o groaza de complimente etc, astept parerile voastre, desigur voi oferi FUNDA.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu se poate contesta faptul ca mai mult ca sigur simte/manifesta o anumita afinitate pentru persoana ta.In cazul in care sentimentele tale fata de ea sunt de aceeasi natura ar fi indicat sa ai cu ea o discutie mai aparte/edificatoare pe aceasta tema in timpul unei plimbari efectuate, dar numai voi 2 si nu cu toata gasca. Incearca fiindca nu ai nimic de pierdut, ai doar de castigat, deoarece daca nu actionezi la timp s-ar putea sa apara un altul mai indraznet, mai tupeist. Succes.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e posibil să te placă. de ce nu o întrebi? happy

| Dariusuu a răspuns:

Întreab-o să vezi ce spune. De ce să stai să-i evaluezi comportamentul și limbajul trupului sau expresiile faciale când ai putea frumos s-o întrebi.

Întreab-o serios.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic ca ti-a dat suficiente semne incat sa o poti intreba. Gaseste un moment in care sunteti singuri si marturiseste-i ca o placi iar apoi afla daca sentimentul este reciproc.