| Nighty95 a întrebat:

.. Deci este o fata care sustine ca ma iubeste. si inainte sa aflu asta de la ea asa imi dadeau de inteles si alte fete si alti baieti, mereu vorbea cu dansi ca ii place de mine...
Ok. acum m`am uitat si eu la ea si chiar imi place... dar de fiecare data cand o rog sa stea dupa ore cu mine sau sa iasa undeva zice ca nu poate... Puteti sa imi spuneti si mie care pot fi posibilele motive? Mersi.

7 răspunsuri:
| December a răspuns:

Poate e mai timida si atunci nu are curaj sa spuna DA. Dar daca mai insisti putin o sa-si schimbe raspunsul probabil.

| OodanteoO a răspuns:

Pai poate ca nu stie cum sa intre in subiect cand sunteti singuri.Amice nu o lasa pe ea sa faca primul pas, ca altfel va da de inteles ca nu o placi. Faci in felul urmator:Te duci la ea direct si o intrebi:M-a palaci? Apoi daca zice da o intrebitongueai de ce nu ai vrut sa stai cu mine dupa ore? Si de acolo te descurci.Succes!happySI CRACIUN FERICITbig grin

| Bogdy12 a răspuns:

1se poate ca ii este rusine ca sa nu vorbeasca oamenii (am exemple in clasa)tongue
2poate parintii ei nu vor ca ea sa intarzie
3are treaba acasa zilnic si nu poate
4incearca naibii intr-o duminica si vezi daca e adevarat ce spune LoL1234567890

| LoL1234567890 a răspuns:

Poate si-a dat seama ca o placi si ii este rusine. Singurul mod de a afla adevarul este sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi de ce nu poate sau sa ii spui direct ca o placi,. Dar cat mai repede ca s-ar putea sa o pierzi altfel

| Shimywa a răspuns:

1.Ar putea avea program gen: antremanente, dans, meditatii, cv.
2. Poate are emotii prea mari cand vorbeste cu tine si nu vrea sa se faca de ras
3. Poare ii este frica sa stea singura cu tine
4. Poate i-a promis deja altcuiva timpul ei de dupa ore
5. Poate inca nu este pregatita sa vorbeasca cu tine, deoarece presupune ca vrei sa vorbesti despre sentimentele voastre
6. Poate e nesigura, nehotarata
7. Poate parintii ei o asteapta acasa
8. Poate ca are o surioara sau un fratior mai mic si trebuie sa aiba grija de el/ea
9. Poate are un animalut de companie, de ex un catelus, si trebuie sa il scoata la plimbare
10. Poate dupa ore o asteapta o persoana pe care ea incearca sa o evite si de aceea nu vrea sa stea
11. Poate ii e frica sa nu o dea in bara.

Daca vrei iti mai spun tongue

| OodanteoO a răspuns (pentru Shimywa):

E haide raspunsurile 9 si 10 sunt cam exagerate nu crezi si multe dintre raspunsuri se aseamanahappy. Apropo Craciun Fericitlaughing

| Nighty95 explică (pentru Shimywa):

Acum suntem in vacanta de iarna 2 saptamini, de 3 zile tot incerc sa o conving sa iesim si noi undeva, intr-un parc, etc.
Treaba e ca si eu i-am zis intr-un mod ca mie imi place de ea si parea fericita cand a auzit asta...
De fiecare data cand ii zic sa iesim ii zic "Mosul are un cadou pentru tine" ( e un colier de gat ), tot rusinea poate fi motivul in cazul acesta? Nu stiu de ce dar parca imi da impresia ca ea crede ca ii voi face ceva rau ei...