| Alex4LighT a întrebat:

Deci este o prietena, doar prietena, destul de draga.Eu o simpatizez si cred ca si ea ma simpatizeaza, imi vorbeste frumos ma ajuta daca am nevoie, si reciproc.As vrea sa o invit undeva, am vazut-o ca a fost cu niste colegi de ai ei la biliard...si ma gandeam sa o invit si eu week-endul viitor, dar numai noi doi.Ar trebui sa platesc eu intrarea pentru amandoithinking Si daca as zice sa platim amandoi, as parea zgarcit? Raspunsuri si argumentari va rog frumos.Va multumesc! Succes in continuare.

Răspuns Câştigător
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Skillz REPLY:
-> Daca ai fii s`o inviti in oras fii amabil cu ea! Adica, daca ii platesti intrarea o sa creada ca esti dragut cu ea! Atunci fata o sa creada ca esti foarte de treaba!
2. Daca ar fi sa platiti separat. NU! Atunci o sa zica. Iaute asta m`a invitat sa platesc eu!straight face
3.Invit`o intr-un loc mai discret mai frumos! Sa creada ca esti un Gentleman happy

5 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Mah la prima intalnire ar fi frumos ca tu sa platesti pentru tot dar dupa sa puneti jumi-juma asta daca nu cumva esti unu din sclavi aia care platesc mereu eilaughing adica asa ar fi cel mai frumos,prima intalnire tu restul amandoi este si logic, adica daca ea este sarantoaca si tu esti bogat poti platii doar pentru ea dar sa nu te iubeasca doar pentru bani dupa aia, daca stati amandoi bine cu bani atunci prima intalnire tu dupa puneti amandoihappy

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Invit`o!
Si daca zice sa platiti aman2 nu ar fi frumos din partea ta si asa ii zici ca platesti tu si pentru ea happy
Dua intr-un loc furmos in care sa se simta bine happy
Sa te comporti frumos cu ea si sa fii tu insati!
pa

| emchristina a răspuns:

Pai eu as zice sa fi simpatic si sa platesti tu intrarea pentru amandoi chiar daca ea zice sa platiti fiecare pentru elhee hee. Daca zici tu ca fiecare pentru el o sa i se para ca nu mai e o intalniretongue

| sysy13498 a răspuns:

Pei o placi? daca da fi si u gentalmenlaughing si plateste pentru amandoi daca nu
... oricum succes

| chiury a răspuns:

daca ii vei face cinste, acest gest nu il va uita (never)... si daca puneti jumi juma, nu cred ca are importanta, multi au facut astawinking