anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU.Deci eu am fost cu o fata care acum sunt bun prieten cu ea si acum o alta fata s-a despartit de iubitul ei si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a zis ca da, iar dupa o ora mi-a zis ca inca nu e pregatita inca pentru o relatie si ca imi zice peste o spatamana.Acum nu stiu ce sa cred ca se foloseste de mine pentru a-l face geolos pe fostul ei iubit si prietena fostei mele iubite mi-a zis ca ea se foloseste de mine pentru a-l face gelos pe fostul ei iubit.Acum fata cu care am fost mai vrea sa fie cu mine.Ce sa fac sa fiu cu ea sau sa astept raspunsul de la cealalta fata? Stiu ca e o intrebare banala dar nu stiu ce sa mai fac

Răspuns Câştigător
| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Ati sugerez sa fi cu fata cu care ai fost inainte si sa nu-i astepti raspunsul celeilalte fete.E un urat la un baiat sa stea dupa o fata.winking Dar tu trebuia sa ai spui direct atunci :`Nu imi spui peste o saptamana, imi spui acum`! Intelegitongue? Trebuie sa fi un pic mai autoritar dar si iubitor in acelasi timp.Ps:Alegeo pe fata cu care ai fost inaine.Succes in continuare. FUnda?

| season0ver a răspuns (pentru b34TdoWnLiV3):

Da are dreptate asa zic si eu sa procedezi, daca tu astepti esti clar luat de. jucarie sa zic asa. te face cum vrea.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca voi va cuplati fara sa tineti seama de sentimente, mai bine va cuplati dand cu zarurile.

| KillSuckers a răspuns:

Chiar crezi că nu ar trebui să te desparţi de "PROFITOARE". Cea care te iubeşte cu adevarat "stă la colţ" şi tu nu faci nimic!? Îţi sugerez să scapi de "PRIETENA" ta actuala, să te intorci la cea vechehappy