Sincer intr-o saptamana nu poti uita o persoana! dar asta nu inseamna ca nu ar simti nimic pentru tine! continua sa mai vb cu ea p mess,invit-o la o plimbare, o inghetata, un suc! daca acceapta este un semn ca te place!
dupa te descurci u ca esti baiat mare
succes!
Buna.Eu ca si multi de aici nu poate sa zica ceva concret despre ce a facut saptamana aceasta.Cel mai bine pina la urma sa iesi cu ea si sa afli totul de la ea.Ea poate l-a uitat pe fostul si acum este in cautare la altul care poate va fi mai bun ca el, dar totuna sa ai grija ca in asa timp scurt fata nu ramine fata de baiat.Iesi cu ea la un suc si vorbeste despre tot ce ai pe suflet si intrebari ai.NU te rusina ea nu este singura fata de pe glob si asa ca nu te teme eu te inteleg ca iti place si te temi sa nu strici totul dar tu nu uita ca esti barbat si arata cum esti cu adevarat ca ea sa vada ca va iubi o personalitate.Succese mult sper ca te-am ajutat
Pai ce mai astepti, fata nu ma e rezervata, e libera, discuta cu ea ce parere are sa fiti impreuna, totul depinde de raspunsul ei, merita sa incerci nu pierzi nimic macar incearca...
Eu zic sa continui sa vorbesti cu ea.nu te grabi ca nu cred ca l-a uitat pe fostul Vedeti`va si cand te simti pregatit ii zici ca nu ai nimic de pierdut.Multa bafta si sunt sigura ca va iesi bine:*!
Ea o cam flirtat cu tine deci eu cred ca te place(parerea mea). adica si eu as face asa daca miar place de cineva
AndreeaI012452 întreabă: