| EuAlaStrain a întrebat:

happy deci eu nu am mai intrat pe mess de vreo 2 saptamana. ma rog. inainte de asta eu intrasem pe Facebook si ii dadusem unei fete de varsta mea (14 ani ) niste. chestii de la adevar sau provocare ca are un zambet frumos si ca as iesi la un suc cu ea ma rog cam atat i-am scris dupa nu am mai facut nic azi am intrat pe mess si am vazut ca ea singura mi-a dar add. nu am intrebat-o de unde imi are idu. am vb cu ea frumos. paream sa ne intelegem. ma rog mie-mi place de ea big grin asa si ea tot punea semnu >:" si ea stia la ce sc is fara sa ma fii intrebat vb mult cu ea. i-am zis ca-s mai timid si ma fastacesc in fta unei fete si ea a zis ca asta-i cel mai adorabil lucru din lume. la final a trebuit sa plec si i-am scris o seara frumoasa in continuare si ca pote mai vb si maine seara si ca poate ne vedem si pe afara. ea a scris "da, de ce nu? ". big grin si acum intrebarea. ce parere avei? ea a avut un iubit pana cam acum 2 saptamana. a fost cu el vreo 4 luni. dar cred ca l-a uitat. ce ar trebui sa fac?
eu o plac pe ea destul de mult. Fundita la un raspuns bun

Răspuns Câştigător
| Miriam55 a răspuns:

În primul rând, asigură-te că şi-a lins rănile după fostul prieten (dacă a avut răni, desigur).Ai grijă să nu te folosească pentru a-l uita pe fost, asta ar fi nasol pentru tine.Din câte ai spus aici, rezultă că a flirtat cu tine şi a şi fost de acord 'să vă vedeţi pe afară'. Continuă să flirtezi cu ea şi dacă vezi că merită, cere-i prietenie.(şi nu fi mişel, zi-i în faţă, asta e de apreciat la un tip - dar nu uita, numai dacă observi că tipa chiar vrea să fie cu tine-)

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

@ana tu ai minte?
Nu il va uita nici-o data daca la iubit seriostongue poate vrea sa fie cu tine ca sal uite/sa te foloseasca dar trebuie sa fii optimist! Cunosteo mai bine, face 2 face pe mess este posibil sa-ti zica orice adevarata fata a omului o vezi in real life nu virtual:-J intalnestete cu ea si nu pune suflet la inceput, dar fii amabil sa te placa si dupa vezi tu ce faci pe acolo, gandeste logic

| BloodPrison a răspuns:

Pai daca chiar iti place de ce sa nu fi tu urmatorul ei iubit?

| carolina_8072 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa mai vorbesti cu ea vreo cateva zile pe mess sau afara undeva sa va cunoasteti mai bine si sa vezi ce intentii are asupra ta.Trebuie sa fi sigur pe tine ca la uitat pe acel baiat si sa vezi ce lucruri aveti in comun.Eu asa zic acum depinde de tine cum vei proceda...si daca e sa fi cu ea nu trebui sa fi chiar asa te timid ...mult succes happy

| Cynthiacynthia a răspuns:

Eu cred caar trebuie sa'i zici ca o placi.
Si daca ea flirteaza cu tine, inseamna ca l-a uitat happy.
Bafta!love struck
Fundaa?batting eyelashes