O infrunti direct, e cel mai sanatos pentru linistea ta, daca ai banuieli ca il place pe tipul respectiv, intreab-o, daca iti recunoaste stii ce ai de facut, daca zice ca nu are nimic cu respectivul dar continua sa te evite si sa iasa in prezenta lui, inseamna ca te minte. Adevarul e uneori dureros, dar sanatos, nu te mai respecta, nu te mai vrea, move on, fii cu caracter, nu te agata de ce nu merita, bafta.
"Ce sa fac? Sa o las? adica mi-a gresit de atatea ori si m-a facut sa mi pierd increderea in ea si m-a facut sa ma simt prost de multe ori, dar nu mai le zic aici, voi ce ziceti sa fac?"
In nici 3 saptamani de relatie ti-a gresit de atatea ori (desii nu vad nici o greseala, dar ma rog, asta sunt in imgainatia ta), insemand ca nu ti-a dat nici un pic de atentie si nu da doi bani pe relatia cu tine!
Tu poti face un singur lucru: reda-i libertatea si tu cauta-ti alta, ca fata asta nu-i indragostiat de tien si nu vad sa fie interesata de relatia cu tine.
Prietene, sunt cam intr-o situatie similara. Incearca sa mai tragi un pic de ea, daca nu las-o.
Nici eu nu reusesc. Fetele/femeile sunt niste personaje tare ciudate. Observ ca relatiile in care femeia este jignita si eventual batuta rezista mult mai bine fata de unu care o respecta. Ca femeia daca esti prea bun cu ea, merge la altul sau te ia de prost.
Oricine ce ar zice. Asta e adevarul.
Clar e lipsa de interes, și se vede ca nu ține la tine, mai devreme sau mai târziu tot va veți despărți, cam aceași situație am avut-o și eu, totul bine frumos pana la un moment dat, dar asta e, dragostea cu sila nu se poate, In ziua de azi e greu sa îți mai faci o relație, sa îți găsești pe cineva care sa te iubească cu adevarat si necondiționat