| BitKode a întrebat:

Deci fata cu care am fost s-a despartit de mine din cauza unor "prieteni". Eu o iubesc foarte mult si incerc sa ma impac cu ea, de aproximativ 1 saptamana vorbim aproape non-stop laughing Ma suna, vorbim pe facebook si la scoala laughing Unu care o place a incercat azi sa o pupe in fata mea, eu bine inteles daca nu mai sunt cu ea, m-am uitat in ochii ei si apoi am plecat. Ea l-a impins si a venit dupa mine sa imi spuna ca ala face asa doar sa ma oftice si ca ea nu simte nimic pentru el. Seara cand am vorbit pe facebook am intrebat-o daca ii place de cineva, si a zis ca nu. In scoala asta sunt numai nesimtiti. Apoi mi-a dat o melodie de dragoste si mi-a zis sa o ascult. In melodie este vorba de 2 indragostiti care s-au despartit dar tot se iubesc.Si ca fetei ii e teama sa vorbeasca cu baiatul deoarece crede ca el nu o mai vrea. A zis sa ascult melodia pana o inteleg. Eu i-am spus ca inca o iubesc si ea imi trimite pupici si chestii laughing Oare ea mai vrea sa fie cu mine? Eu cred ca da! Dar daca o intreb " Vrei sa fim iar impreuna " imi raspunde cu un " te rog nu mai fi asa indraznet, ai sa vezi ca in timp o sa fie altfel" Ma iubeste?

Răspuns Câştigător
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, da cu siguranta te iubeste, vrea cu timpul sa iti demonstreze probabil.

| BitKode explică (pentru Daalalifnuunalif):

Poate asa e tongue

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru BitKode):

Ai incredere in ea si vei vedea.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu va mai prostitit si nu mai suferiti inutil.
Spune-i fetei ca trebuie sa va impacati.
Nu ca vrei, ci ca trebuie!

| baTTLe4uTr a răspuns:

Iar tu? Se pare ca esti genul de persoana care nu refuza sa-si piarda timpul cu lucruri prostesti.
Fata nu stie nici pe ce lume traieste. Are mai mult de 14 ani? Acum ce sa-ti spun. distreaza-te cu ea ca doar vine sezonul. probabil in curand o sa va schimbati statusul de pe facebook de la "despartiti" la "intr-o relatie serioasa"