Invit-o undeva la un suc, film ce vrei tu si spune-i ce simti pentru ea, ofera-i o floare atunci cand te intalnesti cu ea
In aceeasi situatie am fost si eu...Iti dau un sfat. Iati inima in dinti si spune-i ce simti.In cazul meu a fost prea tarziu
Nu trebuie sa iti fie rusine de raspuns pana la urma suntem barbati si exista extrem de multe fete pe acest pamant. Daca te v-a refuza nu esti tu de vina si gandeste ca ea nu te merita. Funda?
O inviti in oras si cand iesiti incerci sa o iei de mana, sa o iei in brate, ii spui ce simti pentru ea. Mult noroc!
Stai in preajma ei, nu o lasa singura dar nici nu o sufoca. Conduo acasa de la scoala, propune-i sa iesiti, sa va plimbati. Ai grija cand are nevoie de ceva sa o poti ajuta tu, vezi ce ii place sa faca si faceti impreuna...si toate astea inseamna sa ii dai multa atentie. va intelege
Daca stii ca ea te place punete in vorba cu ea atunci cand e singura si dupa o saptamana spune-i ce simti si intreab-o si tu pe ea ce simte pentru tine!
Spune-i pur si simplu ce simti. Lasa-ti inima sa vorbeasca. Spune-i ceva de genul : Stii, am stat mult in preajma ta si mi-am dat seama ca esti tot ce imi doresc. Te descurci tu, dar cel mai important este cum ii spui... nu trebuie sa o faci intr-un mod prea siropos.
Funda?
Mutubal întreabă: