| marinka25 a întrebat:

deci imi place mult de un baiat eshim impreuna nu ma suna cam des asa doar cind ii dau eu vun bip, el de la inceput mea spus ca el nu crede in dragoste si ca nu sa intilnit cu nici o fata. il plac dar nu pot sa fac nimic ca sa fie doar al meu. cum pot sa fac asa ca sa inceapa sa ma inteleaga si sa fim impreuna? fundita

4 răspunsuri:
| SECRETvip a răspuns:

Fi in continuare asa cum esti..doar o prietena foarte buna pentru el, pentru ca dragostea se naste dintr-o buna prietenie.Fi feminila,dar nici prea exagerat,incearca sa faci lucruri care lui ii plac, nu il dispera cu telefoanele, adu din cand in cand vorba despre iubire, sau fai mii de exemple, dar nu ii da de inteles ceva absurd ca vrei sa fii cu elwinking Multa bafta!

| LostInBubble a răspuns:

Ii poti explica faptul ca dragostea e frumoasa si ca tu il poti face sa simta acel lucru.
Poti sta cu el de dimineata pana cand soarele incepe sa apuna, sa-i areti locuri frumoase, sa il faci sa se deschida in fata ta, si sa ii devi si cea mai buna prietena.

happy Vorbeste, ca nu pierzi nimic.

P.S: nu mai scrie asa, te rog.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Fa la fel cum ai facut pana cum.
Intalneste-te cu el, vorbiti, fa-l sa rada; sa se simta bine.
El te place, dar poate a avut o relatie dupa care a suferit mult si acum nu mai are incredere in fete.
Poate tu esti diferita si il poti face sa simta acea dragoste happy.
Spune-i ce simti pentru el, ca e o perosna minunata, ca il iubesti, chestii siropoase si apoi il intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Sunt sigur ca va accepta.
Dragostea e frumoasa, nu pierzi absolut nimic daca ii spui lucrurile astea.

| Layla33 a răspuns:

"eshim" "mea" "vun"? ce limba e asta? happy