| koorey a întrebat:

Deci mie imi place de un baiat pe care il vad cand ies in pauze sau cand merg acasa in fata curtei scoli. El se uita la mine si zambeste iar eu
ma uit la el pana ma ciupeste cineva. Am auzit ca el isi cam bate joc de fete si se foloseste de ele dar eu nu sunt sigura. Oare ma place sau oare isi bate joc? Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| alee19 a răspuns:

Baietii de genu asta fac asa cu toate fetele simpatice, nu doar cu tine, incearca sa nu ii dai curs pentru ca iti faci iluzii. isi spun de baietii ca el pentru ca si eu mai fac asa. ai grija, daca ai auzit ca isi cam bate joc de fete tu sigur nu ai fi o exceptie mai ales ca nuva cunoasteti nu ai fi decat o noua provocare pentru el care a2a zi ar lasa-o pentru alta. incearca sa nu fi naiva in fata baietilor ca el, daca cineva isi spune ca isi cam bate joc de fete iar el nu e din grupul tau de prieteni sigur ti-o spune fara vreo intentie rea, o spune sincer dorind sa te protejeze. asa ca multa bafta:*

4 răspunsuri:
| Neverever a răspuns:

Ale nu stiu ce sa zic, eu ca si fata am fost asa pana am gasit un tip care imi placea prea mult ca sa mai continui. Depinde de tine Koorey daca esti destul de sigura pe tine si destul de desteapta sa-i poti face fata unui asemenea baiat. Daca poti face in asa fel incat sa vada ca esti de pastrat nu de unica folosinta nu vad de ce nu ai putea incerca. Bineinteles ca daca va cuplati si dupa 2 zile (luni chiar tu sti) deja a-ti avut contact sexual sau mai stiu eu ce nu o sa dureze. Toata chestia depinde de cat de sigura pe tine esti si cat esti de capabila sa ti un asemenea tip langa tine.happy Cu metodele potrivite si o atitudine interesanta imposibil sa nu iti iasa.

| PTL a răspuns:

Daca el te place sau daca te iubeste cu adevarat nu'si va bate joc de tine happy. Dar daca isi bate joc de fete. Eu iti zic sa nu fi cu el. De ce? pentru ca ai sa ajungi sal cunosti mai bine, si dupa aia dupa cesi va bate joc vei suferi mult, dar daca el te place cu adevarat nu'si va bate joc happy. Bafta :*

| koorey explică:

Neverever eu am doar 13 ani iar el 15 big grin stiu e diferenta de varsta dar totusi nu ma gandesc de acum la relatii sexuale laughing

| Neverever a răspuns:

Scumpo ai fi uimita cate amar de fete de varsta ta si-au inceput viata sexuala si nu prea inteleg de ce razi deoarece e ceva natural (o sa fie in cazul tau ceva mai in colo daca asa zici tu) si nu ceva de care sa faci caterinca. In orice caz, inca sunt de perere ca o fata pe pozitie poate cuceri orice baiat! Atitudinea conteaza, si pe langa asta un baiat pe care il placi nu merita sa fie dat la o parte pentru ca "o persoana binevoitoare" ti-a dat ceva sfaturi. Mai ai inca multe de invatat si siguranta de acumulat! Bafta koorey:*