Buna! Stiu cat este de naspa sa te indragostesti de cel mai bun prieten.Am patit-o si eu.Pai in primul rand ei ii este frica sa inceapa o relatie cu tine pentru ca se teme ca nu cumva din gelozie sa ajungeti sa va despartiti si sa renuntati si din a mai fi prieteni buni...Este posibil sa se razgandeasca si totul sa fie ok.Succes
Deocamdata ii vei respecta decizia.
Te accepta langa ea, ceea ce e bine.Ai o sansa.
Da-i timp si lasa-i spatiu,nu poti stii niciodata.
Te sfatuiesc sa nu insisti,daca e sa se intample ceva, se va intampla!
Mult noroc, ca ai mare nevoie!
Salut din nou deci totul ok am vorbit pan am mai adus din nou subiectul in discutie si neam suparat unu pe altu Dupa cateva ore ia m-a bagat in seamna a zis ca nu poate sta supy pe mine si so iert ca tine mult la mine.Eu i-am zis sa nu vb un timp.Ea a zis prea bine vrei sa fi cu mine(ciudat nu) asa ca am intrebat-o esti sigura sau faci asa doar sa vb. Ea a zis ca e sigura. Dupa o vreme (aprox 2/3/4 zile) am intrebat-o iti place sa fi cu mine? Ea a raspuns: mai bine era cand eram prieteni dupa o discutie mi-a zis ca s-a cuplat cu mine doar ca sa vorbesc cu ea. Acm nu mai vb cu ea ma asteapta cu un (sms, mesaj, telefon) cand am iertato si devenim iar prieteni. Partea proasta e ca no vreau ca prietena, eu o iubesc de aia am si intrebato daca ii place sa fie cu mine deci sa nu mai vb deloc cu ea sau so iert si sa incepem de la 0% (ca prieteni) sperand ca candva va vrea sa fie cu mine?