Ii spui doar ca o placi si daca vreti sa fiti impreuna si o rogi frumos sa nu le spuna nici parintilor si nici prietenelor daca va accepta sa fie cu tine poti sa-i spui sa nu afle nimeni deocamdata iar pe parcurs poate da iar daca nu vrea sa fiti impreuna tot la fel poti sa-i spui ca a fost o simpla intrebare si ca nu trebuie sa afle toata lumea de propunerea lui si o rogi sa fie discreta si sigur va fi de acord bafta!
Pai creed ca ar trebui sa-i spui, daca tie rusine poti sa-i ceri id pur si simplu, si sa o intrebi pe mess.
Dar spune-i sa pastreze secret:d, si va fi totul ok.Atunci vei fi si cu ea si de relatia voastra nu va stii nimeni
Fundita?:*
Eu zic sa astepti si sa vezi daca te place si ea(nu astepta pre mult ca o sa pierzi ocazia)si daca nu te place nu ii spui dar daca afli cumva ca te place ii iei id de mess(e mai simplu sa ii spui indirect) si ii zici. Dar mai am o vorba ca de la barbat la barbat "fi sigur ca o sa se laude pe undeva ca asa au fetele gura sparta(crede-ma am patit-o)"
Spune-i ca o placi, sau dai de inteles. Uita-e la ea mai tot timpu si isi va da seama