Deci... o fata pe care azi-vara am incercat sa o indepartez de mine, sunt genul mai singuratic si asa imi si place sa fiu, acea fata vroia sa ma cunoasca azi-vara, dar eu m-am purtat ca un nesimtit in incercarea de a o face sa ma lase in pace, chiar nu aveam chef de o relatie, aveam unele probleme personale.In plus stiam si ca e o fitoasa de bani gata, si urasc genul asta de persoane.
Dupa aceea am aflat ca nu e deloc asa, ci e o fata modesta, care a trecut prin multe.
Acum ne-am intalnit din nou, si de data asta am decis sa nu mai fiu nesimtit si sa incerc sa o cunosc, din curiozitate.
Spre surprinderea mea s-a purtat foarte frumos cu mine, chiar daca eu m-am purtat urat cu ea, si asta m-a cam dat peste cap.E o fata super frumoasa, as putea spune ca este printre cele mai frumoase fete pe care le-am intalnit pana acum, e si inteligenta, mai inteligenta decat mine. A batut niste apropouri.....nu stiu daca a fost un fel de misto sau ma place sau a incercat sa afle ce personalitate am.De data asta m-am purtat foarte frumos, si am fost timid, eu sunt genul care este asa cum vrea el, daca vreau sa fiu bun, timid, etc, asa sunt, dar pot fi si increzut si nesimtit, chiar daca nu imi sta in caracter.
De cand s-a intamplat asta m-am cam gandit la ea... oare m-am indragostit?
Am mai fost indragostit de o fata...6 ani, dar s-a dovedit a fi nu tocmai o persoana potrivita si am suferit mult dupa ea.Eu am 17 ani peste cateva luni, dar nu am avut niciodata o prietena, nu pentru ca nu as fi putut avea, dar eram indragostit de fata aia, si na... sunt genul care pune mult suflet in ceea ce ii place sa faca, intr-o relatie, in orice ma pasioneaza, si nu mai am chef sa plang dupa o fata. Da, nu mi-e rusine sa spun ca am plans mult dupa fata aia de care am fost indragostit prima data.
Nu sunt frumos, nu sunt nici urat, dar fata asta de care s-ar putea sa imi placa e foarte frumoasa si populara, eu v-am zis ca sunt mai timid si n-am foarte multi prieteni.Ea nu are prieten, am inteles ca si ea a avut "noroc" in dragoste pana acum...
Ce sa fac? Adica oare ii place de mine ?
Repet, ea e foarte frumoasa, si multi baieti o plac, unii mai buni decat mine, deci ar avea de unde sa aleaga. Majoritatea sunt mai populari si mai smecheri decat mine, stiti voi ce vreau sa zic...
P.S. Scz ca am scris atata.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.90.26) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro