Odata ce ai incercat si ea ti-a raspuns in felul ei, eu zic sa numai incerci nimic caci ti-a subliniat destul de clar ca nu este loc.Tot ce poti face este sa te comporti normal si nu cu priviri seducatore si facuturi din ochi.Comporta-te exact cum ai fi primit un raspuns si ti-ai invatat pozitia.Crede-ma tu ti-ai impregnat amprenta in memoria ei.De cate ori te vede isi va aminti ce i-ai zis.Si nu o sa treaca mult timp si o sa vorbiti din nou.Tu sa nu spui"te-ai mai gandit?"
Caci totul se va sterge.In situatia asta iti recomand sa o lasi mai moale chiar daca vine ziua ei.Doar sa-ti faci simtita prezenta printr-un mesaj pe facebook sau pe mess ori telefon.Atat.
Incearca sa vorbesti cu ea spune-i ca nu ai vrut sa o superi si ca nu vrei ca asta sa va distruga prietenia; incearca sa vorbesti cu ea cand e singura.
Succes
Sa-i spui ca iti pare rau, si ca nu vrei sa te inteleaga gresit. eu i-am spus prietenului, amicului meu ca il plac si i-am spus ca mai bine ii spuneam decat sa tin in mine. el nu s-a suparat a zis ca e bine de stiut pe viitor. daca vrei sa vorbim larg toata problema da add la : girlslovelife99@yahoo.com
Este singura fata de pe planeta? Incearca-ti norocul la alta fata, sunt destule fete.
Nu te mai stresa atat..cauta-ti o alta fata,deoarece este tanar si nu are rost sa te stresezi si sa zici ca esti "distrus" doar pentru ca o fata nu iti da atentie.Tu stii cat valorezi si asta conteaza,asa ca dale si altor fete sansa sa te cunoasca.iar in legatura cu ziua ei, trimite-i un mesaj cu la multi ani, deoarece deja tine de respect. Daca iti raspunde e ok, daca nu asta este, ea pierde.Bafta si bucura-te de viata cat esti tanar si poti!
Deci eu cred ca ar trebui sa-i spui fetei nimic nu te va ajuta daca nu-i vei spune sentimentele tale, chiar daca o sa te respinga macar va sti ce simti pentru ea si poate la un moment dat iti va da o sansa