anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa incep. Plac o fata, iar acea fata, cred ca ma place si ea pe mine. Vorbim des, si la telefon, si pe facebook, prin mesaje etc. Faza e, ca suntem ca la distanta unul de celalalt, cam 25-30 km, ca sa zic asa. Si ieri am intrebat-o daca ar vrea sa fie prietena mea, iar ea mi-a raspuns "As vrea, dar e distanta asta". Ce credeti, ar mai merita sa incerc sau? Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Normal ca ar trebui sa incerci. Te doboara distanta? Daca va iubiti, distanta nu ar trebui sa fie o piedica, mai ales ca ea a fost de acord. Da-i inainte si intalneste-te cu ea cat poti de des. Si de 2 ori pe saptamana daca va intalniti, tot e bine, zic eu. Nu? happy

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Distanta chiar nu e asa de mare, este doar un motiv. Iti ia jumatate de ora sa ajungi la ea, faceti voi cumva. Daca vrei, se poate big grin

Răspuns utilizator avertizat
| WhiteTiger15 a răspuns:

Pai daca o placi cu adevarat de ce nu? Adica vorba ta o sa vorbiti prin mesaje sau pe internet..nu e ca si cum nu o sa va mai vedeti niciodata. Si o sa mai iesiti si voi impreuna si o sa va intalniti si voi o data la un timp.

| zma98 a răspuns:

Va multumesc mult, ca mi-ati raspuns, insa nu stiu sigur cui ii voi da funda! Asa ca mai astept un raspuns, si voi alege castigatorul random.