Mai ţine-l puţin în suspans, oricum genul ăsta de băiat renunţă uşor la o fată, cine ştie dacă lucrurile astea nu le-a spus şi altor fete? Încearcă să vezi ce iese şi dacă nu va ieşi nimic din relaţie să-i zic aşa, asta e. Un pic de experienţă nu strică.
Daca prin te place inseamna sa treci cu el in pat.atunci da. daca nu-i asa atunci NU
Noi avem doar 14 ani Deci nu vrea sa ma bage in pat stai linistit
Incearca sa vezi ce iese... daca nu i cum trebuie macar inveti, prinzi expierenta si apoi stii de ce sa te feresti. spor
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Chai acum m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, si i-am spus ca ma mai gandesc. Si el a crezut ca tot il iau la misto, spunandu-i si eu ca il plac. S-a cam suparat Dar i-a trecut cand i-am zis ca vreau sa fiu cu el. Deci nu stiu.o sa vedem ce o sa iasa.
Eu inteleg ca va cunoasteti de cativa ani,totusi daca chiar te iubeste iti dovedeste asta,si ti-ar fi spus-o mai demult,nu crezi? Ar renunta sa se mai dea la alte fete si sa ramana doar cu tine daca intr-adevar te iubeste? Ce e mai important reputatia lui sau tu? El insista pentru ca vrea ceva anume de la tine,cred ca stii ce si dupa te va parasi, sper sa asculti sfatul meu, rar se mai gasesc baieti "cuminti", in ziua de azi baietii vor altceva, daca vrei sa te bagi in relatie cu el testeaza-l, urmareste-l dar sub nicio forma sa nu-i cedezi.La cea mai mica abatere, paraseste-l, asta este sfatul meu, succes, sper ca te-am ajutat.
Depinde si de baiat in mare parte!
Dai o sansa si la cea mai mica dovada de infidelitate sau ca te minte dai papucii