| FabiTbx a întrebat:

.. Deci sa ma prezint, sunt un baiat de 16 ani din Caracal, Olt, sunt un baiat destul de popular in oras insa cu toate acestea am o problema. am avut multe iubite si am pus mult suflet in relatii insa nici una dintre el nu a reusit aceasta chestie..am nevoie cat mai repede de o prietena care sa ma iubeasca asa cum o iubesc eu. Vreau sa gasesc o persoana energica,dispusa sa faca chestii noi si indraznete ca mine. Ma refer printre astea si la sex,nu doresc din prima zi acest lucru, insa dupa cateva luni mi se pare normal. Cum as putea sa gasesc o astfel de fata si sa o cuceresc?

Ps. Nu sunt prea romantic, gen cadouri si trandafiri la zi.
.

Răspuns Câştigător
| viperra a răspuns:

Daca chiar vrei o fata care sa te iubeasca asa cum o iubesti tu, nu te chinui si nu te strofoca sa o gasesti ca nu o sa o gasesti.Ea o sa vina cand e momentul, stii vorba aia "ce e al tau e pus de-o parte". Asteapta numa.Succeswinking

3 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Tu vrei sa faci sex de la 16 ani? rolling on the floor)
Deci. nu vad de ce pui o astfel de intrebare aici. raspunsul e destul de simplu, foloseste metoda care o folosesc mai toti tinerii din ziua de azi pentru a-si gasi jumatatea.,, FACEBOOK-UL"... Dai add la multe fete si vorbesti cu ele, care ti-e pe placul tau, cu aia te combini. Sau daca nu iesi afara, dai de una care crezi ca-i perfecta si incepi sa vorbesti cu ea happy GL.

| vocea a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, trebuie doar sa cauti si sa nu iti pierzi timpul cu femei dd 2 lei bafta feate

| Ripley a răspuns:

Adica esti asa popular ca ai nevoie de net ca sa gasesti o iubita?
ciudat.