anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa va spun cum a inceput;-?
Am inceput sa plac o fata acum 1 luna si ceva. De atunci vorbim aproape toata ziua. Ea ma placea pe mine, si eu o placeam pe ea.
Dar, ieri 06.07, o fata cu inca cativa baieti care au putina ciuda pe mine, au inceput sa-i bage povesti neadevarate cu mine, cum "Ca am incercat sa ma bag cu alta fata, si ca pe ea o iau la misto" si tot din astea. Si de atunci, ea nu a mai vorbit cu mine, am sunat-o, dar nu mi-a raspuns. I-am dat mesaj cum ca nu e adevarat, si chiar daca nu e imi pare rau. Am sunat-o dar nu mi-a raspuns. Si nu mai stiu ce sa facstraight face Mentionez ca eu am 14 ani si ea 15. Cam ce as putea face, sa ma creada ca nu e adevarat, sa ma ierte, sau sa fac ceva sa vorbeasca cu mine straight face.
Sau sa-mi spuneti niste mesaje, cumva sa-i trimit, sa ma ierte straight face Orice, numa sa ma ierte.

Vreau sa raspundeti sinceri. Dau FUNDA. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| littleblackgirl a răspuns:

In primul rand e foarte stupid faptul ca i-a crezut pe ei. Cu toate ca intr-adevar o persoana isi crede prietenii, dar trebuia sa vina si sa discute cu tine. Nu ii trimite mesaje, cel mai probabil nu iti va raspunde. Cand o vei vedea, mergi la ea si spune-i ca trebuie sa discutati foarte serios. Daca refuza, spune-i ca nu stie ce oameni are in jurul ei si ca ar trebui sa fie mai atenta in cine are incredere, pentru ca a fost mintita si nu de tine.
Succes si sper sa mearga! happy

1 răspuns:
| Kenji97 a răspuns:

Cand o vezi du-te la ea si vorbeste cu ea chiar daca nu te baga in seama te tii dupa ea... pana ce ii vei zice si dupa daca nu te crede las.o un timp si vei vedea ca se vor aranja lucrurile.