| Upgrader2009 a întrebat:

deci sa va spun! Imi place de o fata, dar nu am curaj sa ma duc la ea sa o intreb daca ma place sau altceva de genu. Puteti sa imi dati si mie niste idei, sau cum pot sa o intreb INDIRECT daca ma place?

Răspuns Câştigător
| Scuturici a răspuns:

Stiu ca e greu sa-i spui direct in fata cum spun altii si stiu cum te simti si nu pune pe cineva sa o intrebe daca te place incearca sa-i atragi atentia cumva ei ce gen de tipi ii place? Daca nu esti genul ei pur si simplu devino. Daca nu merge nici asa dai semne ca o placi... orice sadsad daca nici asta nu merge spune-i verde in fata ca o placi si intreab-o si tu daca te place poate te admira de la distanta

SUCCES!

8 răspunsuri:
| ImSara a răspuns:

Uite, pur si simplu fii deschis pentru ea si intrebo sau puneti un prieten s-o intrebe

| RobertClaudiu a răspuns:

Pai uitate cu cine umbla spune-i sati deie id-ul ei de mess sau nr de tell si mai apoi zii ca stii imi placi foarte mult sau stii te iubesc mult si vreau sa stiu daca sentimentul este reciproc

Cam atata trebuie sa faci Succes Funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la ea, baga-i limba-n gat si un deget in cur si gata! e a ta big grin

| Gabriella_1938 a răspuns:

Poti incepe prin ai spune '' arati bine azi ti-ai facut ceva pa par sau nu stiu ceva de genu`...
nu pune vreun prieten sa o intreb pentru ca va crede ca nu aitupeu ca sa te duci u singur ca sa ii spui
spune-i ca ai vrea sa o cunosti mai bine si daca vrea sa iti dea idu` ei de mess
incearca sa aveti o discutie placuta
pa pa
si mult noroc

| Upgrader2009 explică:

Pai am id ei de mess

| GyeBaek a răspuns:

Dca nu vrei sa-ispui direct poti sa-i psui indirect prin modul cumtecomporti cu ea.

| malinne a răspuns:

Vorbeste cu ea.
dar nu ii spune totusi ca o placi. incearca sa te apropii de ea si astfel iti vei da seama daca te place. apoi vei putea sa o intrebi. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yo una cred ca ar trebui sa ii sui pur si simplu...cu tupeu! Stiu cat de jenant e daca iti spune ca nu simte acelasi lucru si ca o sa rada de tine. mi s-a intamplatwinkingdar nu e cine stie ce.incearca macar. poate ca simte la fel si te atmira de la distanta... daca nu reusesti asa roaga un prieten sau vorbeste cu ea in fiecare zi. spune-i ca are ochi frumosi
ca iti place T-shirtu ei.incearca sa ii atragi atentia intr-un fel si o sa vezi ca o sa-i placa pana la urma de tinewinking