Ca sa vezi de unde poate sari iepurele...
Inteleg surpriza ta,ca si faptul ca nu stii cum sa reactionezi.
Si am un sfat:cand nu stii cum sa reactionezi,lasa-l pe celalalt sa actioneze,respectiv sa vorbeasca!
Intalneste-te cu Z la prajitura promisa,du-i si o atentie(pentru ca a fost ziua ei), spune-i neaparat la multi ani(nu mai uita) si las-o pe ea sa vorbeasca.
Poate ca gandul tau alearga prea departe si Z va ramane doar buna ta amica, nimic altceva, inca nu stim.
Ai doar rabdare si las-o pe ea sa faca miscarea urmatoare.
Ar putea fi inceputul unei povesti frumoase, dar nu poti stii niciodata....mai ales ca ranile tale sunt departe de a se fi vindecat.
Sa nu-l uitam nici pe Y, care fiind prietenul tau posibil sa se simta si putin tradat, asa ca implicatiile si complicatiile deja incep sa-si faca aparitia...
Deocamdata ai rabdare, nu poti trage inca nici o concluzie, asteapta.
Nimic altceva.
E ceea ce ziceam eu odata ca daca te indragostesti de cea mai buna prietena intotdeuna iese rau...Cred ca fata de ai scos-o la prajitura e interesanta si ar trebui sa incerci mai mult.Acum tu stii ce faci D-dar cea din Constanta e o cauza pierduta.
Pareri despre ce? Ca Zoe asta a ta ti-a ascultat confesiunea si nu a fost geloasa, pentru ce ar fi geloasa? Ne-ai innebunit cu X Y Z astea, niste nume fictive nu puteai alege? Deci... ai idee ce sentimente are Zoia fata de Yon care a ramas la Constanta? Daca nu mai este nimic intre ei nu stiu de ce v-ati inscris la facultati diferite si ce pareri vrei de la noi?