| riki47848 a întrebat:

Salut Tpu...deci,trec direct. Fara 1 luna fac 15 ani,imi place de un baiat,adica chiar vorbim, ma suna seara, citeodata iesim.Are 20 de ani...Cum credeti e normal?, cum pot sa imi dau seama daca simte ceva pentru mine sau este doar o joaca.Plus la asta,el ma respecta, ma ajuta, imi spune cuvinte frumoase si chestii dintr-acestea.Ce fac? Va rog sfaturi. Fundita

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Buna
Tu ai 15 si el 20?
Nu crezi ca e o diferenta cam mare.

Si ca sa afli spune-i in fatawinking nu te costa nimic.

| ywar a răspuns:

La 20 de ani el vrea cantitate nu calitate, vrea sa experimenteze.
Doi: tu ai 15 ani si el 20. E diferenta cam mare la nivelul asta de varsta si in plus _ tu esti Minora! Daca el are ganduri de pat si tu ii raspunzi si se intampla o tragedie - ramai insarcinata ori cine stie ce se mai intampla el va fi acuzat de corupere de minori si ar putea ajunge la puscarie.
Sa luam varianta buna! Sa presupunem ca el e cinstit si nu vrea sa sara pe tine. In varianta asta el va trebui sa te astepte si sa aiba rabdare. La varsta lui putine sanse sa aiba asa ceva. Ti-o spun cu drag ca sa te feresc de un pericol. Tu alegi! Multa bafta!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Serios, nu e deloc greu sa inpresionezi o fata cu 2 cuvinte frumoase... daca are ganduri serioase, are rabdare, daca nu, vrea doar sex, si cat mai rapid. tu esti in masura sa sa vezi ceea ce vrea el de la tine

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Dulcegariile nu trebuie sa te convinga ca baiatul te iubeste, incearca sa intrii in cercul lui de prieteni, sa vezi cu ce fel de prieteni se baga in seama, intreaba-l de relatiile lui anterioare si de ca nu mai are prietena, sunt multe de spus, daca doresti sa faci asta spune-i ca il accepti deocamdata decat ca amic si nimic altceva, daca il vezi pese 2-3 saptamani ca se grabeste cu saruturile si mangaieri inseamna ca tipul vrea sa-si potoleasca hormonii in nici un caz nu-ti cauta prietenia

| WildLatte a răspuns:

Buna! Nu, nu prea mi se pare normal. La varsta pe care o are, nu cred ca te iubeste ci vrea ceva de la tine. E usor sa spui 2-3 cuvinte frumoase si sa faci pe dragutul, dar iti garantez ca daca isi atinge scopul care e sa te aduca in patul lui, n-o sa-ti mai vorbeasca atat de frumos. Este alegerea ta, dar eu te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba ta si sa-l lasi in pace pe tipul asta. Ai mare grija!

| test1999 a răspuns:

Buna! Eu am 19anisori, sa stii de la mine ca la varsta asta un baiat vrea sa experimenteze. E foarte usor sa spui lucruri frumoase pana ajungi in pat. Un baiat impresioneaza o fata prin atingere, intelegere si vorbe frumoase. Daca esti virgina, incearca sa nu te lasi usor, incerca sa tragi cat mai mult de timp. Daca te iubeste nu iti baga vrajeli gen "M-am saturat, daca ma iubesti arata-mi"... Fii cu''capul pe umeri si asculta la mine ca nu diferenta de varsta e mare, dar momentul in care aceastase produce nu e potrivita. Adica la 20 ani el asta doreste, sex, cand tu la 15 fiind copila vrei dragoste. Ai grija ce faci, nu fi fraiera!