O relație este făcută din declarații, și mai ales din acțiuni. Dar nu orice fel de acțiuni. ci acțiuni în comun.
Scenetă. Cei doi se întâlnesc să se plimbe prin parc. La începutul întâlnirii se îmbrățișează se sărută. își spun unul altuia, te iubesc, așa cum dorești tu. Merg în parc. Se așează pe o bancă. Fiecare scoate telefonul mobil și butonează Facebook, Instagram, separați. Apoi pleacă acasă. La despărțire, se sărută, se îmbrâțișează și își spun te iubesc, așa cum îți dorești tu. Ce părere ai, cei doi se iubesc? Eu zic că nu prea.
Așa cî eu zic, caută ceva, să faceți împreună, sau o joacă sau o treabă mai serioasă. Aceasta crează și dezvoltă relația. Și mai băgați și câte un te iubesc din când în când, că folosește.
În primul rând nu, o dată cu trecerea timpului in relație nu apare liniștea.Ba din contra, la început esti mai bun, mai blând pentru ca esti indragostit, rușinat, timid, dar o data cu trecerea anilor relațiile se mai plafoneaza.In locul indragosteli apare obisnuinta (pe lângă iubire) si nu mai simti neapărat nevoia sa stai bot in bot sau coada după cel de langa tine.
Eu te inteleg, ca si eu sunt la fel ca tine, adică vreau complimente, atenție, afectiune dar foarte puțini băiati mai sunt asa dupa N timp de relație.Pur si simplu uni considera ca o data ce e cu tine si si de atata timp nu mai au de ce sa se zbata, nu prea mai au de ce daca tot esti acolo si atunci apare problema pe care o ai tu.Ideia e ca majoritatea fac asta daca nu chiar toti, dar nu e neapărat o problema. Daca ii spui ce te deranjează si ce ai vrea si remedieze asta o sa treceți treptat peste (atata timp cat nu vrei si tu lucruri exagerate si sa il sufoc chiar 24 din 24), dar in schimb, daca el nu simte ca trebuie sa schimbe asta chiar daca ii spui ca te deranjează devine o problema.
Asa ca sfatul meu este sa comunicăti, sa va spuneti păsurile si problemele unul altuia si sa încercați să remediati, iar daca tot nu se poate atunci sa o luati pe cai separate.
Aici probabil o intervenit gelozia... si alte si alte ganduri. Ce ar putea ajuta aici este comunicarea deschisa, cere-i sa iti spuna tot ce se întâmplă tot ce simte.
Spune-i cat de mult il iubești si arata-i cat iti pasa si esti interesata de sentimentele lui.
Fa cumva sa iti mărturisească... nicio răcire dintre doi oameni se creaza pur si simplu, acolo este un motiv.
Ia-i si trimite-i screenshot cu întrebarea ta si spune-i fix asa ceva de genul ajuta-ma ce sa fac?
Crede-ma orgoliul este mare mai ales cand esti nesigur si teama constant ca persoana de lângă tine sa te înșele... dar poate sa fie si alt lucru, faptul ca poate vorbește cu altcineva...
Comunica cat nu este prea târziu
O să vă despărțiți până la urmă, adică ce rost are sa tragi de o relație ca asta, știu ca l iubești, e si logic ca nu vrei sa te desparți dar... gândește te că mai există și alți băieți minunați și sigur vei gasi unul POTRIVIT pentru tine care nu te va pune în situația SĂ CERI AFECȚIUNE, ți o va da singur, pentru ca va simți, și din punctul meu de vedere nu lua in calcul gelozia, că faceți sex, sunteți îmbinati cum s ar spune, nu prea cred că niște mesaje referitoare la teme l ar face să se comporte așa cu tine. Începe ti o discuție serioasă să vezi ce și cum. Nu te mai chinui să cersesti iubire, mai târziu vei întâlni persoana care te va privi ca cea mai importanta ființă pentru el și vei regreta ca te ai pus în postura asta. știu că e dureros să îți imaginezi un viitor fără persoana asta, dar vei reusi, de-abia acum începe viața și vei cunoaște bărbați adevărați. Ai încredere!