| ReZiSTorr a întrebat:

deci, vineri am venit in tabara, totul ok.Acolo, in tabara a mai venit si inca o cunostinta care o cunosc de vreo 2-3 ani mai bine. In timpul activitatiilor, mai ales cand erau jocuri sa ne tinem de mana, venea tot timpul langa mine.A inceput sa-mi placa de ea, daca mi-ati putea da un mesaj sau ceva model de mesaj frumos, in care sa-i spun ca imi place de ea, eu n-am nicio idee.Dau funda pentru un mesaj frumos, nu sunt rusinos, dar nu stiu cum sa incep.Va rog, dati-mi un mesaj frumos, nu am idei!

3 răspunsuri:
| FineBroAndy a răspuns:

Eu am scris poezii pentru o colegă din liceu big grin Poate te vor ajuta, depinde doar dacă îi plac băieţii romantici. Dacă nu, poţi oricând să vorbeşti cu ea deschis despre orice.E de ajuns doar un "Bună happy".

| Blamely a răspuns:

Nu-i greu să o saluți și să-i vorbești, cu cât mai deschis cu atât mai bine.

| Romeo44 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea."Buna, ce faci? Vreau sa iti spun ceva.Imi place de tine si as vrea sa fim impreuna".Nu trebuie ceva complicat, adica nu stiu daca nu te duscurci asa incearca sa-i faci o poezie.Eu asa am facut si a mers(si cu prima varianta si cu a doua a).De versuri nu trebuie sa te inspiri de undeva trebuie sa iti vina tie dar daca nu ai nici o idee incearca sa asculti melodiile lui indiferent(cauta pe youtube, e un hip hoper care canta despre dragoste). Bafta happy