Pai, ai putea sa intrii din greseala in el pe hol, ca sa aiba motiv sa iti zica ceva, sau cere si tu ceva de la el, o foaie un pix orice ca sa aiba motiv mai tarziu sa te salute, sa iti vorbeasca... stiu ca orgoliul e mare si nu vrei sa faci tu primul pas, dar daca nu merge nici cum, atunci ar fi mai bine sa mergi la el si sa ii spui un ceaw, si un ce faci sau ai putea sa te uiti la el mai mult, chiar daca se uita si el, chiar mai bine si sa ii arunci o privire mai dulce, muscate de buza putin crede-ma merge, chiar daca sunt baiat cauta orice mic lucru care ar putea sa il faca sa iti spuna un cuvant sau doua... sau ai putea sa vorbesti cu un prieten care il cunoaste ca sa va faca cunostinta, asa din intamplare
Daca este timid, nu ai sanse sa il faci sa vina la tine. In mintea lui poate tu pari o fata inabordabila sau greu de cucerit, de aia nu are tupeu, sau si rusinea fata de prietenii sai. Eu ti-as recomanda sa te aproprii de el, in sensul sa raspunzi "jocurilor" prieteniilor sai si asa te poti apropria de el. Doar cand va veti cunoaste si veti fi prieteni vei putea afla cu exactitate sentimentele lui. Sau incearca sa dai like-uri pe facebook, sa il adaugi pe messenger la prieteni si chiar sa vorbesti cu el. Daca ai facut odata lucrul acesta el va vedea ca nu esti asa cum crede(chiar daca nu esti in realitate) si va prinde curaj. Tu dai doar un deget, si el iti va lua toaaata mana Daca binenteles te place
Nu trebuie aici mare filozofie, e simplu, te legi cu prietenii lui sau chiar cu el, nu stiu de ce pe TPU toti baietii isi timizi, incearca sa folosesti ceva variante din raspunsurile de mai jos. succes.