Mai,posibil ea nu isi dorea sa face-ti dragoste,probabil si-a dorit sa stati putin mai tandrii,ea fiind mai sexy incat tu sa te simti bine.
Nu ai specificat daca a-ti facut pana acum dragoste.
Daca DA,nu are de ce sa se supere,pentru ca esti iubitul ei.
Daca NU,probabil nici de asta nu are de ce sa se supere mai ales ca i-ai spus ca o intelegi,ai procedat bine si a-ti mai stat si o saptamana impreuna,presupun ca aveti ceva impreuna.
Stai linistit,mai vorbeste cu ea,vezi daca nu si-a schimbat stilu de a vorbi, daca e suparata si cere-ti scuze daca e asa, ii vei vedea reactia.
Ai grija de tine
Nu cred ca sa simtit prost. dar eu zic sa ai faci un cadou si sa iti ceri scuze. asa se va simti mai bine:X nu cred ca se va strica relatia voastra stai linistit. pentru ca fiecare cuplu mai are atat lucruri bune cat si rele. succes
Ieri prietena ta ne.a intrebat ce sa faca pentru tine(cred ca este pritena ta pentru ca a spus ca ati stat o saptamana impr ca parintii vostrii au fost plecati in bulgaria)
Si voi ia-ti dat ideea asta ?
Probabil i.a dato cineva dar nu eu
Mai baiete, relatia asta s-a dus drteacu. Obisnuieste-te cu gindul.Mi-a spus mie;-Da-l dreacu de impotent.
Eu cer raspunsuri si u cemi zici ma? si nu-ti face grija u daca sunt ipotent te asigur ca nu sunt.Ba chiar sunt destul de dotat nu ca tine
Mai,baiete,ma scuzi dar crezi ca ea a venit la tine sa o inveti poker?
Si eu te rog sa ma scuzi dar u ce crezi cam crezut cand am vazut-o asa?(mi-a luat mintile)
beausingurlamasamea întreabă: