| Ponio25 a întrebat:

Decurand mi am dat seama ca mai mult ma atrag fetele de culoare (afro-americanele) de cat cele cu epderma alba. Credeti ca o negera ar fi cu un alb?
P.s: Rog seriozitate
Nu este o intrebare care sa incite la rasism!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pai stramosi nostri au fost toti negri din moment ce provenim toti din africa, daca exista atractie nu vad de ce, totul e sa fi un tip atragator

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca sunt si fete "negere" care accepta sa fie si chiar sa se casatoreasca cu barbati albi. Negresele pot sa provina din orice tara africana sau din orice alta tara de pe glob. Populatia metisa rezultata din astfel de cupluri este in continua crestere pe plan mondial. Sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Alegerea persoanei care te atrage sexual tine de alegerea ta, strict personala!
Nu deranjeaza pe nimeni ca pe tine te atrag negresele si pe noi blonzii sau creolii. Este o preferinta personala, la fel ca si preferintele sexuale.

| Durassica22 a răspuns:

Da...
Si eu sunt mai inchisa la culoare(seman cu tata), iar iubitul meu este alb si ne intelegem foarte bine
Nu conteaza culoarea pielii, ci inima

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Sigur ca da. Daca tu o placi si ea te place de ce nu? Acum depinde si in ce tara traiesti ca in Romania sunt rare.

| rupbucile6969 a răspuns:

Eu zic sa te bagi la cuptor la 220 de grade,sigur te facvi mai negru,poate iti mai creste si pensiul cu titan gel, un gel pe care eu si firma mea il promovam deoarece suntem o comunitate de homosexuali sado-masochisti androgini reptilieni, o comunitate inchisa, asccunsa de societatea care ne judeca intensa, ascunsa de vazul lumii. FUNDA?