| Galiutza a întrebat:

Deja de vreo 3 saptamini ies cu un baiat, nu ne intalnim, i-am zis ca il plac, si mi-a zis ca simte la fel! dar eu il iubesc pe un prieten de al lui cu care m-am intilnit acum ceva timp in urma! nu stiu ce sa fac, tin la ambii, oare sa il uit pe precedentul si sa incep o relatie cu acest baiat? chiar nu stiu ce sa fac sad

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Raspunsul e numai in inima ta, tu stii ce simti pentru fiecare.Nu esti intr-o situatie prea fericita. Daca-l lasi pe cel cu care iesi, poate regreti. Daca-l uiti pe cel care spui ca-l iubesti, iti va fi chiar mai greu.Ca sa gasesti raspunsul la intrebarea ta,in afara de a-ti intreba inima, imagineaza-ti ca pleci undeva departe si nu-i mai poti vedea pe niciunul. Dupa care iti pare mai rau? Ei, cu acela dupa care iti pare mai rau sa fii.Mult noroc!

| Mihai19MaxX a răspuns:

Nu kinui baiatul degeaba pe drumuri ca il tii incurcat in planuri.sa stie ca ar fi timpul sa isi incerce norocul cu alta fata.si "il iubesti" e mult spus.debea dupa ce ajungi sa cunosti o persoana o poti iubi.pana atunci doar simti lipsa unei afectiuni pe care consideri tu ca numai el ti-o poate oferi.mai gandeste-te dar ia in considerare ca nu e bine sa iesi cu multi ca dupa aia intri in gura lumii.

| b3Rb3cU a răspuns:

Io asa zic
bine ca faci ce vreiwinking