Dragostea e frumoasa, dar iti ia si mintile, parerea mea e sa nu te indragostesti prea mult de el (daca nu e prea tarziu sa-ti spun asta ) De ce? Am 2 motive, si anume :
1- daca parintii tai si bunica ta e impotriva acestei relatii antunci ei stiu ceva ce tu nu sti, te-ai gandit putin la asta? Stiu cand esti indragostit/a mintea nu mai functioneaza bine dar totusi incearca sa fi cu picioarele pe pamant!
2-ar fi ca nu prea iti respecta deciziile! De ce zic asta, pentru ca atunci cand ai zis ca nu esti pregatita pentru sex el nu a zis nimic, din asta se vede ca el numai asta urmareste! Crede-ma, sunt baiat si stiu cum gandesc baietii, chiar daca eu nu sunt asa si de multe ori am fost luat in ras pentru asta de ei, dar nu conteaza, nu despre mine e vorba...
Ce vreau sa-ti spun e sa fi foarte atenta si sa fi pregatita si la despartire, si daca asta se va intampla sa nu crezi ca va fi vina bunicii sau a parintilor, in nici un caz, daca asta se va intampla va fi ca nu ai facut sex cu el! Din cate ai povestit aici eu la concluzia asta am ajuns, deci fa cum crezi dar daca nu iti va dovedi de mai multe ori ca te iubeste, atunci ar fi bine sa asculti ce-ti zic parintii!
Oricum iti doresc toate cele bune si sa te iubeasca si el macar jumatate cum il iubesti tu!
Cu ce sa incep.
In primul rand ar trebui sa te calmezi si sa realizezi ca nu este o telenovela si sa le spui parintilor si bunicilor ca nu te vor putea proteja tot timpul si sa le arati ca este un baiat bun, nu un golan.
El s-a îndrăgostit de tine pentru ca a vazut ca esti o fata minunata si asta a vazut-o din prima zi din care va cunoasteti.Baiatul nu ar trebui sa aiba probleme cu ce spun parintii tai si ar trebui sa le demonstreze ca e un baiat silitor si la locul lui.
Din ce am citit mai sus am vazut ca esti o fata sensibila, sa nu faci chestii pe care parintii tai le vor regreta mai tarziu si stii bine la ce ma refer.
Cam asta e tot ce am avut de spus.
Bafta!
Curiozitațibărbați întreabă: