Incearca sa ii lasi spatiul cuvenit si sa o lasi in pace ceva timp(fara mesaje, sunat etc), daca tine la tine te va cauta ea, dar daca vezi ca nu o intereseaza si nu ii pasa, mai bine sa luati o pauza sau sa va despartiti.Nu are rost sa stai cu cineva care te evita, totusi sunteti un cuplu.
Fa-i o petrecere surpriza! cheama-le si prietenile ei! sigur o sa se bucure pentru ca stiu din experienta si sunt si fata. Uite inca o solutie. Urmeaza toti pasii:
1. Lipeste un bilet pe usa camerei ei fara ca ea sa stie si scrie in acesta: urmeaza petalele de trandafiri :X ( o sa pui niste petale de trandafiri)
2. acolo unde ajunge lipeste alt bilet si spune-i : Deschide usa si o sa ai o surpriza!
3. Ea intra iar tu trebuie sa ai urmatoarele elemente : Un buchet de trandafiri rosii pe care ii tii in mana, cand intra prietenul tau sa deschida o muzica romantica.La aceasta petrecere romantica trebuie sa vina si prietenile ei ( pe care le chemi tu). Ele se vor imbraca in niste rochii, fuste etc. Si app sa le spui prietenelor ca vrei sa ii faci o surpriza si in cazut in care suna iubita ta pe una din ele, fata respectiva sa-i spuna ca nu poate sau scuze de genul asta.
4. Dupa ce se termina petrecerea spune-i tot ce ai pe suflet si ca o iubesti extrem de mult.
Sper ca te-am ajutat!
Cautati o fata mai atenta cu tine, se vede ca este dezinteresata, dar este alegerea ei, insa nu cred ca se merita sa mentii o astfel de relatie care dupa mine nu are sanse.
Nu esti nativ esti doar naiv, nu majoritatea fetelor nu cersesc atentia baietilor este doar in inchipuirea ta, poate chiar o plictisesti pe fata, cauta-ti alta, daca vrei una care sa te sufoce cu atentia cauta-ti un rac, numai ca este greu de cucerit.
Incearca sa ii oferi tot ce vrea ea, dar nu in exces.
Asa te vei obisnui si tu si ea, in asa fel relatia nu devine plictisitoare.
Si inca un sfat de fiecare data cand va intalniti incearca sa faci cate ceva nou ca sa o impresionezi sa nu devina o relatie mai mult din obisnuinta.
Incearca sa ii explici ce te deranjeaza la ea, daca tine la tine veti gasi o cale sa rezolvati problemele.Succes!
Ete fas. Ba nu cersim deloc atentia! Voi umblati ca niste catelusi dupa noi si ne sufocati!
Asa ii fac si eu prietenului si el nu pare deloc deranjat ca nu il frec la icre si ii mai dau si lui spatiu sa respire.
In fine...asta e partea buna, partea rea ar fi ca... nu stiu.
Daca vrei neaparat sa se tina ca raia dupa tine, spune-i si ei asta si evita vreo palma