anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din pacate in decursul anilor din cauza mai multor nereusite la fete si alte chestii intamplate in viata mea, cred ca am inceput sa sufar de o depresie insa putin mai ciudata. Scap de aceasta stare sau senzatie cum vreti voi sa o numiti in momentul in care ma simt atras de o fata. De vreo doua luni de cand am vazut pe cineva la un party stau numai cu gandul la ea si pe zi ce trece parca ma afund mai mult si ma simt tot mai rau. Problema mea e ca nu stiu cum sa o abordez si mai multe lucruri pe care nu le pot spune public. As prefera sa vorbesc cu cineva in privat, cineva care sa ma si poata ajuta in problema asta sau apreciez si mesajele lasate aici desi simt nevoia extraordinar de mult sa vorbesc cu cineva in privat.

2 răspunsuri:
| alexwahl a răspuns:

Esti femeie sau barbat?

| Coldea_Emi_2001 a răspuns:

Se pare că ai găsit persoana care ți se potrivește. Încercă să afli cât mai multe detalii despre aceea persoană și poate vei descoperi ceva ce aveți în comun. De fapt, caută acele lucruri pe care le aveți în comun sau care arată că voi doi vă potriviți și încearcă să găsesți modalitați de a începe o conversație cu aceea persoană. Lasă fetele care au fost. Nu erau pentru tine și nici tu pentru ele. Fii atent că fiecare persoană își schimbă preferiințele de la anii la alți anii. Poate acum îți plac blonde, iar mai târziu brunetele. Contează să iubești și sufletul acelei persoane. Să nu stai cu cineva doar pentru că are un corp perfect.