Pai dragostea nu e ceva care poti s-o impuii,ea vine de la sine! Tu doar poti face ca de la inceput el sa-ti traga atentia apoi posibil si sa se indragosteasca. Vorbeste frumos,incearca sa te schimbi putin, atit exterior(ceva machiaj, haine in voga) cit si interior. Unui baiat ii place la o fata cind nu e usor de obtinut.Adica daca a atras atentsia nu ii sari din prima in git, mai tine-l si tu, mai chinuil! Apoi cu timpu cred ca o sa va apropiati si sa speram ca totul se va primi!
In primul rand ca sa te placa nu trebuie sa faci nimic dupa parerea mea,adica daca o sa te placa sa te placa pe tine, persoana ta si ce ai putea sa-i zici? cred ca nu trebuie decat sa te imprietenesti cu el incet, incet apoi lucrurile vor veni singure de la sine.succes.
Incearca sa afli ce fel de fete prefera el in viata lui, ce anume il atrage la o fata in mod deosebit... trebuie sa aveti in comun anumite lucruri ca sa te placa.ia vezi, inspiratie de moment. te descurci u! succes
Pai nu poti sa te duci asa direct la el si sa-i spui ca-l placi.
Incearca sa te aproprii de el, sa ii fii cat mai apropiata si cand crezi ca a venit momentul potrivit marturiseste-i adevaratele sentimente! : )
Bafta!
Te duci la el si ii zici: Ma puta iti place de mine?
Pai ar trebui sa te imprietenesti cu el si asa o sa afli mai multe
SashaS întreabă:
anonim_4396 întreabă: