| Pitik18 a întrebat:

din vara sunt indragostita de un baiat. cum sa il fac sa ma placa si el? ce sa ii zic? va rog sa ma ajutati. funda

Răspuns Câştigător
| crissz a răspuns:

Pai dragostea nu e ceva care poti s-o impuii,ea vine de la sine! Tu doar poti face ca de la inceput el sa-ti traga atentia apoi posibil si sa se indragosteasca. Vorbeste frumos,incearca sa te schimbi putin, atit exterior(ceva machiaj, haine in voga) cit si interior. Unui baiat ii place la o fata cind nu e usor de obtinut.Adica daca a atras atentsia nu ii sari din prima in git, mai tine-l si tu, mai chinuil! Apoi cu timpu cred ca o sa va apropiati si sa speram ca totul se va primi!

5 răspunsuri:
| SSSkkkk a răspuns:

Nu poti sa-l faci sa te placa

| oanard174 a răspuns:

In primul rand ca sa te placa nu trebuie sa faci nimic dupa parerea mea,adica daca o sa te placa sa te placa pe tine, persoana ta si ce ai putea sa-i zici? cred ca nu trebuie decat sa te imprietenesti cu el incet, incet apoi lucrurile vor veni singure de la sine.succes.

| Viorel1991 a răspuns:

Incearca sa afli ce fel de fete prefera el in viata lui, ce anume il atrage la o fata in mod deosebit... trebuie sa aveti in comun anumite lucruri ca sa te placa.ia vezi, inspiratie de moment. te descurci u! succes

| forever4you a răspuns:

Pai nu poti sa te duci asa direct la el si sa-i spui ca-l placi.
Incearca sa te aproprii de el, sa ii fii cat mai apropiata si cand crezi ca a venit momentul potrivit marturiseste-i adevaratele sentimente! : )

Bafta!

| MrSpooky a răspuns:

Te duci la el si ii zici: Ma puta iti place de mine?laughing
Pai ar trebui sa te imprietenesti cu el si asa o sa afli mai multehee hee