| AdyIndia a întrebat:

Doresc niste sfaturi de la voi. Acum cativa ani in cartierul meu s-a mutat o fata in varsta de 28 de ani (In Prezent), am fost foarte buni prieteni, iar acum mi-am dat seama ca o iubesc, ea este o fata rebela, distractiva, si plina de viata, in afara de faptul ca este maritata si ca are o fetita nu are nici-un defect, as vrea sa vorbesc cu ea sa ii spun ce simt, dar ceva ma retine, totusi cand vorbeste cu mine, imi da semne ca vrea ceva e la mine, dar le spune sub forma de gluma (asta spune ea), totusi uneori le spune in serios, desi suntem prieteni de atata timp nu am vorbit prin telefon niciodata, datorita faptului ca stam la cateva case distanta, intr-o seara am sunat-o la indemnul prietenilor, iar prin telefon a fost mai deschisa decat fata in fata, de ziua ei i-am oferit un cadou prin mama mea, eu nu am putut sa ma duc, practic eram gelos pe felul in care ea se distra, s-a suparat pe mine, si intr-o seara stand la masa cu toti, ea a intrerupt discutia si spune ca ea ma iubeste etc, toti au ramas socati, la finalul discutie a invocat motivul ca a fost o gluma si toti au inceput sa rada si s-o creada, numai eu nu am crezut-o... Cum sa aflu daca chiar simte ceva pentru mine si ma vrea? Pentru ca eu o vreau!

2 răspunsuri:
| user1234554321 a răspuns:

Foarte simplu de spus, dar mai greu de făcut. încearcă să vorbești cu ea, dacă nu iti găsești cuvintele când sunteti față în câtă, dai un mesaj sau sun-o și invit-o la o cafea sau altceva. când o să fiți voi doi o să poți să ii vorbești.succes

| badearazvan a răspuns:

Ce naiba mai ai 16 ani sa mai ai emotii si sa nu ii poti spune ce simti? invit-o la o cafea si spune-i ca te-ai indragostit de ea