Daca vine ziua indragostitilor cumparai un buchet de flori (trandafiri rosi) dupa care cumpara o felicitare sau o scrisoare si scrie-i:Vreau să îti mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt si eu uimit si coplesit de stările si trăirile care dau năvală în sufletul meu. Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte, e prea intens, prea de neînteles pentru mine, care nu am simpit niciodată pînă acum asa ceva.
Cred ca o cunosti cat de cat pe fata. Asa ca invit-o undeva vineri,cumpara-i ce dulciuri ii plac,sau ce mancare ii place,un trandafir alb, faceti ceva nebunesc impreuna. Nu conteaza daca e frig afara, sau alte lucruri ce te pot impiedica, fa-o sa se simta iubita si fericita. Si vorbiti despre voi, spune-i ce simti si incercati amandoi sa scapati de monotonie
In primul rand, problema asta trebuie sa o discuti cu tine insuti.Parerile noastre, desi par corecte, pot sa fie gresite si sa distrugi si ceea ce a mai ramas din "relatie" deoarece nu stim cu adevarat ceea ce simte fata respectiva in momentul de fata.Referitor la relatia voastra, se pare ca nici voi nu prea stiti ce vrei.Dar pe bune, mie mi se pare o tampenie ideea asta cu "plictiseala". Daca iubesti pe cineva cu adevarat nu poti sa spui ca te plictisesti.In plus,daca ar tine cu adevarat la relatia asta si te-ar iubi,in ciuda monotoniei zilnice, ar cauta sa faceti alte lucruri, activitati, sa iesiti din "parametri".Eu zic sa te gandesti cu atentie si sa nu "fortezi" o relatie doar pentru "vai vine Ziua Indragostitilor si eu n-am prietena, o sa mor singur".Si acum pe buna, insinuand faptul ca nu aveti mai mult de 16 ani, ce ar vrea sa faceti la varsta asta?