| mariana25 a întrebat:

doresc sa spun povestea mea de dragoste cu finala nu prea placuta si doresc un sfat care ma va ajuta. ma intilnesc cu un baiat deja de 4 anisori,,, am avut un inceput foarte frumos aproximativ primii 1, 5 ani/ dupa acesta au inceput certuri pur si simplu de la niste nimicuri.Nu demult prietenul sa reintors in urma unui serviciu de peste hotare,si dupa care am vazut ca s-a schimbat coordinal,,se poarta cu mine urit,striga,dar totusi vad ca ma iubeste, cind ne impakam il vad cu ochii inlacrimati si zice ca nu vrea sa ma piarda, dar trec citeva zile si iar ne certam.nu demult am sarbatorit impreuna o festivitate dupa care ma obijduit foarte tare si elnici nu isi simte vina,,,va rog un sfat ce sa fac, caci nu vreau sa-l pierd si il iubesc foarte tare, nu stiu cum sa-l schimb spre un viitor bun

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Vb cu el si spune-i ca Intr-o Relatie Bazata pe Iubire nu e loc de asa ceva. Trebuie sa se schimbe pentru ca Te Iubeste.

| Cristiann25 a răspuns:

Daca scrii corect sa intelegem si noi ce vrei sa ne spui e perfect!

| kurinkita a răspuns (pentru Cristiann25):

I approve this message!

| DIVERGENT a răspuns:

Fa ceea ce vrei si ceea ce simti. Daca sunteti meniti sa fiti impreuna veti fi, mai ales daca destinul deja v-a adus impreuna dupa ce ati fost despartiti. Daca el te iubeste si tu il iubesti, luptati pentru dragostea voastra. Uneori, sunteti supusi la incercari grele, dar trebuie sa treceti peste obstacolele de care dati si sa mergeti mai departe.
"Dragostea este abilitatea de a merge prin conflicte impreuna". :*

| Mariix a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu elwinking