| FIP a întrebat:

doresc sa va intreb ceva cunosc o fata de ceva timp am vorbit cu ea mai mult la tlf prea putin fata in fata si doar chesti de genul " salut ce faci " si acum am invitat-o sa iesim la un suc cred ca ma place si ea ce ar trebui sa discut cu ea ce subiecte cum ar trebui sa ma comport si cum anume sa fac sa o sarut laughing?
Sunt cam timid de felul meu!

4 răspunsuri:
| zeeeeeex a răspuns:

Pai fi tu cat mai natural posibil, nu incerca sa o impresionezi ca din cauza emotiilor nu o sa reusesti, incearca sa fii galant si grijuliu, fi atent la ceea ce spune ea, nu vorbi mai mult decat ea (unei femei ii place cum se aude vocea ei) oferate sa platesti nota, fa si o glumitza la final "sa nu ti se urce la cap" si vezi ca la final sa nu fii insistent pentru sarutul de o seara faina si sa ne mai vedem big grin

| Vanesituca a răspuns:

Poi nu stiu thinking parerea mea e ca trebuie sa o abordezi astfel big grin :
Ii zici asa cum ai spus uh ceaw ce facilaughing si o intr mai multe chesti la ce scoala este in cazul in care nu sti asta o intrebi despre prietenele eibatting eyelashes si incearca sa gasiti lucruri in comun ce muzica prefera chestii de gen happy Si dupa ce ati terminat de vb o intr dac ar mai vrea sa mai iesiti in oras aa si crede-ma cu timiditatea nu faci nimic laughing :* Si in nici un caz la prima intalnire sai faci vreun cadou (O sa creada ca esti in limba dupa ea) laughing Aaa si in ca un lucru fetele adora sa se aumze laughing dar nu-i spune glume straight face povestestei despre cum a fost cu prietenii tai in vacanta ce peripetii ati avut ce ti sa int cam asalaughing Fetele adora asta :X:X:X::X Sper ca te-am ajutat laughing si. thinking Bafta laughing fundita?batting eyelashes

| Anonimfarmerama a răspuns:

Eu zic sa nu fari smecher in fata ei. Sa pari un baiat de treaba, deschis conversatiilor si foarte amuzant. Povestestei peripetiile tale cu adevarat amuzante, dar nu cum va vedeti. Mergeti la suc, o intrebi despre ea chestii, incercati sa va gasiti lucruri in comun. Comporta-te frumos cu ea. sa nu fi nici timid, nici prea nesimtit, nici smecher. Fi dor de treaba. Gandeste-te ca o cunosti de foarte mult timp. Vorbiti mereu, gaseste un subiect de vorba, dar nu unul plictisitor si sa nu o intrebi numai de scoala : gen : Ce note ai? Ce materie iti place cel mai mult? Yaks sa nu o intrebi asa ceva. Si cat despre sarut. Pai, ca un adevarat cavaler trebuie sa o conduci acasa si cand o conduci acasa, incearca sa et apropii mai mult de ea, uitate in ochii ei, fa-o sa se simta protejata si sarut-o, dar sa nu fi prea salbatic. Fi tandru. Dar fa acest pas doar daca esti sigur ca si ea te place. Si daca nu vrea sa o saruti. ii spui ca nu e nici o proble si ii ceri scuze si o imbratisezi. Sper ca te-am ajutat. Funda?love struck

| F4ng a răspuns:

Discutia trebuie lasata sa vina de la sine. Ai grija in incercarea ta de deschide un dubiect de discutie sa nu incepi sa vorbesti numai tu de la emotii. Oricum totul va incepe cu un ''buna'' ''ce faci?'' iai putea spune ca este foarte draguta astazi. Vorbiti despre orice despre voi in general imagineaza ca e ca si cum ati vorbi la telefon. Incearca sa o faci sa se simta bine dacatu esti incordat si emotionat si ea va fi la fel. Mentine contactul vizual uitate la ea ca si cum ar fi cea mai speciala, daca o sa te uiti dreapta stanga sus jos o sa ii lasi impresia ca vrei sa fugi din clipa in clipa. Oferate sao conduci acasa cand vrea sa plece pe drum incearca sa te apropii de ea sa o iei de mana iar la un momenta dat s-ar putea ca si sarutul sa vina de la sine.