| FIP a întrebat:

Salut, TPU doresc sa va pun si eu o intrebare poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi, idei :

Deseara o sa merg la un gratar impreuna cu mai multe persoane printre care este si o fata pe care o plac, eu sunt o persoana mai timida de felul meu nu prea am simntul umorului vreau sa imi dati si mie niste idei, ce as putea sa discut cu ea si cum as putea sa fac pentru a ma combina cu ea happy!
Multumesc!

4 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

Ia-o usor cu combinatul. totul la timpul lor. deci pentru inceput intreab-o la ce scoala merge, in ce clasa, cu ce medie a terminat (stiu eu orice iti vine ca sa deschizi discutia) intreab-o ce muzica ii place, chestii din astea. dupa ce ati inceput sa vorbiti. intreab-o (dar nu cand sunt parintii de fata sau altcineva) daca vrea sa iesiti la un suc. sau cerei facebook-ul. (telefonul s-ar putea sa refuze sa til dea asa repede)(si acum nu stiu cat de bine va stiti voi, e prima data a doua sau v-ati mai vorbit? ai numarul ei fb? si asa mai departe) cand iesiti de exemplu intreab-o ce filme ii place chestii din astea si de aici o sa mearga discutia la altele. dar las-o si pe ea sa vb nu numa tu. si daca vezi ca nu te intreaba nimic inseamna ca nu e interesata de tine sau nu merita sa-ti pierzi timpul cu ea. mai intreab-o ce sport ii place, daca face vreun sport, cam ce ii place sa faca in timpul liber. chestii din astea ma. nu e greu. eu o data am stat cu o fata superba si m-am cam blocat. dar am scos-o la capat cu niste intrebari de genul si de aici s-a mers discutia la te miri ce alte subiecte. si relax. nu fi agitat "oare ce sa o intreb?" "da o sa-mi raspunda" daca o sa rada de mine" si altele. fi relaxat. ca si cum ai vorbi cu un prieten.

| Alexakos a răspuns:

A si in legatura cu combinatul daca vezi ca ea are oarecum o atractie fata de tine si ca ii place sa vorbeasca cu tine si sa fie prin preajma ta si este interesata de ce spui tu... atunci cand iesiti pe afara mai iesiit de mai multe ori si daca este asa atuncimai fai cinste si altele fi afectuos cu ea. cum? sa spunem, daca poti cand sunteti la masa (nu conteaza si la o cafea) inainte sa se puna tragei tu scaunul (nu sa cada laughing ) asta putini o fac in ziua de azi si pentru o fata/femeie este foarte important in ochii ei. pune-i apa in pahar de exemplu. chestii din astea. si cu timpul daca vezi ca aeste oarecum o atractie intre voi. poti sa o intrebi. daca ii place de tine. daca spune da. las-o asa si cand va plimbati (in drum spre :casa, magazin, parc etc) i-ao de mana asa incet incet. si atunci vezi si raspunsul. te vrea sau nu. sau o sa-ti spuna. sti inca nu sunt pregatita. o sa vezi tu atunci. degeaba iti spunem noi si iti faci planuri ca niciodata "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ."

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Simplu si lejer, daca nu esti genul de macho man care stie sa se joace cu mintile femeilor, nu te complica, mai intai cunoaste-o!

Voi mereu cand va indragostiti vreti combinatii, daca fata respectiva nu prea te cunoaste nu inteleg de ce s-ar combina cu tine, fi tu insati, acorda-i atentie si vezi daca simte ceva pentru tine!
Numai bine!
pa, pa

| RUDOFL4X4 a răspuns:

De acord cu sexicika