Hahahaha, toti baieti cu chestia asta "Femeia ramane un mister". Dada, doar pentru ca barbatii sunt usor de citit. Dar sa stii ca fata mi se pare ca nu e foarte in regula. Nu stiu daca din cauza ta sau a altuiva dar nu pare prea bine. Eu zic sa stai de vb cu ea daca vrea sa va impacati sau nu. Dar eu zic sa te mai tii de ea ca se pare ca ea vrea sa fie cu tine si mi se pare ca devine uneori putin mai mult obsedata de asta. Incercati sa vorbiti sa vedeti daca rezolvati ceva. Bafta (vei avea nevoie)
Fata, ca orice om a visat si ti-a spus visul ei. Depinde de tine daca doresti sau nu sa faci parte din el.
Salut tinere,ce se intampla in interiorul femeilor ramane un mister pentru noi,eu pot doar sa-ti dau niste speculati,devina esti cam tu,eu cred ca te-ai repezit,ai suspectat o racire,dar ea avea alte probleme,poate nu vroia sa te ingrijoreze,fetele aleg sa faca asta de multe ori,ne ascund lucruri,nu pentru ca nu tin la noi,pentru ca tin la noi,eu sunt de parere ca ar trebui sa inceteze,nu suntem psihoteraupeuti dar suntem iubitii lor,ai cam ranit-o,eu zic sa-ti ceri iertare,un om care isi cere iertare e cel mai puternic om,nu te izosesti,te inalti,vorbeste cu ea,ascult-o calm, fi de partea ei, spune-i ca o intelegi, si ca vei fi alaturi de ea indiferent de situatie, bafta tinere..nu uita cheia e la tine
AlexEjmecheru întreabă: