Cu siguranta o infectie vaginala. Frictiunea agraveaza inflamatia. Urgent la ginecologul tau.
Esti inca la debutul vietii sexuale.Vaginul tau inca nu este familiarizat cu patrunderea unui corp strain.Marimea penisului partenerului poate crea momentan un disconfort careva dispare cu timpul.Din cauza fricii de durere este posibil ca organismul tau sa nu reactioneze conform asteptarilor si din aceasta cauza senzatiile nu sunt cele dorite.Continuati dar cu multa tandrete si rezultatele au sa apara in timp.
Daca simti placere cand el este in tine fara sa se miste, atunci misca-te tu, poate asa te simti si tu satisfacuta.
Stai linistita ca inca esti la inceput, cu timpul vei simti placere si in timpul actului sexual. Daca durerea nu dispare te sfatuiesc sa te duci la un ginecolog. Cunosc caz in care durerea nu a disparut dar au fost probleme medicale. La tine tin sa cred ca motivul este ca esti la inceput. Stai linistita. Incearca sa ai contact sexual mai des si sa te lubrifiezi, poate corpul tau nu se lubrifiaza destul singur. Oricum nu te speria
Si astăzi am facut dar nu am mai simțit deloc plăcere ...Nici nu a putut sa o "bage "