| vladvl2 a întrebat:

Salut,TPU

dupa despartire (aproape 2 saptamini)prietena mea,azi m-a sunat,sa ma intrebe de o carte,pe care am cerut-o la scoala
, mi-a zis duminica la 19 sa ne vedem,sa iau cartea si m-a intrebat ce fac,daca mi-a trecut supararea!

cauza despartirii a fost lipsa de plimbari,nervi, si a zis ca s-a saturat de mine!

credeti ca ar vrea sa ne impacam si treaba cu cartea ar fi doar un motiv de a ne vedea?

Mersi,

5 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Da insa daca vrei ca ea sa se intoarca fii indiferent la toate reprosurile ei.Keep it simple, te duci iei cartea de la ea si pleci. Daca ea vrea sa revina in viata ta, fa-o sa-si ceara scuze de la tine.Te duci fara trandafiri.Insa daca vrea sa va impacati, vorbeste serios cu ea sa vezi ce vrea de la tine pana la urma.Sa nu stai la mana ei.

| tenutza a răspuns:

Asteapta sa vezi daca te mai cautahappy

| Dariusuu a răspuns:

Întâlnește-te cu ea și vezi după reacția ei, eu zic să nu te grăbești.
Poate chiar are nevoie de cartea aceea sau are nevoie de tine!

| AlaturideIngeri a răspuns:

Buna!
Da,treaba cu cartea e doar un motiv ca sa te vada,cred ca ii e dor de tine.
Daca tot a facut ea primul pas cred ca tu ar trebui sa continui.
Duminica seara,cand o sa mergi sa iei cartea,nu te du cu mana goala,du-i un trandafir rosu si invit-o la un suc,daca o sa te refuze,spune-i ca mergeti doar ca amicii,mai vorbiti,mai trece timpu'; intreab-o cum se mai simte,daca e bine, daca are nevoie de ceva, incearca sa-i fii aproape pentru ca o despartire pentru o fata e foarte dureroasa, si in fond tu ai cam fost vinovat de despartire, asa ca acum incearca sa te comporti mai frumos cu ea.
Bafta duminica si incearca sa fii mai dragastos cu ea kiss

| OpinieSiSolutie a răspuns:

Nu se stie sigur. Oricum daca ar vrea sa va impacati nu accepta! " A zis ca s-a saturat de mine " spune multe. Numai bine.