anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU
dupa despartire (aproape 2 saptamini)prietena mea,azi m-a sunat,sa ma intrebe de o carte,pe care am cerut-o mai demult, mi-a zis duminica la 19 sa ne vedem,sa-mi daie cartea si m-a intrebat ce fac,daca mi-a trecut supararea!
cauza despartirii a fost lipsa de plimbari,nervi,si a zis ca s-a saturat de mine!
credeti ca ar vrea sa ne impacam si treaba cu cartea ar fi doar un motiv de a ne vedea?
Mersi,

Răspuns Câştigător
| savamariacristina a răspuns:

Da, chiar este doar un motiv. Asa sunt femeile, se "satura" dar dupa realizeaza ca de fapt au nevoie de aceea persoana, ca nu pot trai fara ea. Daca o iubesti iart`o, daca nu spune`i ca ai facut rost deja de carte.

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata si-a dat seama ca a pierdut o bijuterie de baiat si acum doreste sa-si repare greseala.

| NnDWtf a răspuns:

Daca-si uita un rinichi la tine, crezi ca era un pretext ca voi sa va impacati?

| UngUrU777 a răspuns:

Nu cred ca vrea sa va impacati! Nu cred ca aplica ea chesti chiar asa de penibile!

| dorin1995 a răspuns:

Vrea doar cartea frate asculta de la un om patit si tine minte "femeia care te iubeste cu adevarat nu te va lasa niciodata"

| ywar a răspuns (pentru dorin1995):

Bravo! superb! respect!

| Oana92 a răspuns (pentru dorin1995):

Depinde...daca te-ai purtat cu ea ca ultimul nesimtit, ai ingorat-o si ai desconsiderat-o poate sa te iubeasca pana la cer si inapoi ca daca are ceva in cap va pleca de langa tine...

| DaSuntAnonima a răspuns:

100 %

| BrUnEthaThaDeViS a răspuns:

Se poate dar la ce ti-a facut si spus eu zic sa spui pas si sa cauti ceva mai bun:*

| megasmecher a răspuns:

Da ar fi un motiv nu sunt sigur.