Asta este viata merge inainte, nu toti partenerii cu care suntem intr-un minut garantat vor fi si in urmatorul cu noi. sfatul meu este sa te bucuri si sa va destrabalati bine de tot in relatia asta, ca sa ai amintiri frumoase cu ea, fi sigura ca acolo unde te vei muta te vor astepta si alti carnati
Daca e prost si tea crezut da il vei rani pai da merita, prostia trebuie platita, lasa-l nu-i spune nimic
Nu ai de ales, ii spui. Mai bine sa stie din timp decat sa afle in ultimul moment.
Te-ai miscat repede dupa ce te-ai despartit de fostul. Mult l-ai iubit!
Am in curte numa femei o doamne ce gura au, sta tu printre femeii sa vezi ce parere au ele despre ele,rar doua fete /femeii care sa se inteleaga,fetele se barfesc pe la spate, se urasca, nu se suport, le place sa fie intrtinute pana dau de altul desigur, man eu vad realitatea atat nu imi imaginez astea, mereu am fost sincer si mereu voi vi
Asa am patit-o cu una o credeam sincera hai frate sa-i dau o sansa cand mi-am facut cont fals de fb mia negat si existenta numai spun de altele in fine, fetele sunt profitoare, doar pe interes, manipulatoare mari, bine nu te gandi ca i-am dat banii eu nu dau doi bani pe ele astea care se dau sfante, desigur exista si execptii si aici pe TPU chiar cu o gandire mai rationala fetele atee, agnostice sunt mai sincere
Ti-l recomand http://www.personalitatealfa.com/blog/
La fel de repede se va misca si dupa ce se desparte de asta
Eu zic ca ar trebui sa ii spui de pe acum. daca te iubeste nu o sa il ranesti, o sa il doara.o sa il ranesti doar daca ii faci nu stiu ce promisiuni. spune-i asa cum simti tu.nu iti pregati nici un speech ca s-ar putea sa te incurci si atunci da urat de tot
Deci si eu sunt in aceeasi situatie, doar ca la mine difera putin, spune'i ca alta sansa nu ai, dar daca ti la el foarte mult si il iubesti nu renunta! nici eu nu o sa o fac! pentru ca iubirea inseamna mai mult decat o distanta!
RAY25TM, nu stii nimic depre mine. Bine in afara de ce am scris pe TPU. Eu nu sunt asa cum crezi tu. Fetele sunt mai sensibile, dar asta nu inseamna ca trebuie sa radeti de ele. Fetele nu sunt asa scutite de la unele treburi ca baietii. Ei nu trebuie sa tina un copil in burta timp de 9 luni. Ganditi-va si la noi...
Ai scris destul ca sa ne facem o idee despre tine si sensibilitatea ta. Iti doresc success la umplutul rapid al burtii!