anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa mai bine de 6 luni am reusit sa vorbesc si eu cu fosta. Nu ma asteptam sa vrea sa vorbim pentru ca s-a suparat ultima data.
De ce ne-am despartit? Motivul nu-l stiu exact si ea a zis ca "oricum lucrurile trebuie lamurite"...in timp ce discutam imi zice sa ascult melodia asta: http://www.trilulilu.ro/nicolae_tinca/ca9adc17cda518 pentru ca are un mesaj frumos. Am intrebat-o daca e un mesaj pentru mine si a zis ca nu neaparat, a zis doar sa o ascult.

Oare ce vrea sa-mi transmita? ca eu nu mai inteleg nimic...astept si parerile voaste.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| jimime a răspuns:

Nu lua mesajul melodiei personal, mai ales daca ea a spus pur si simplu sa o asculti. Probabil, daca nici tu nu stii exact de ce v'ati despartit, si ea la randul ei simte nevoia sa clarificati situatia si in cel mai bun caz sa ramaneti prieteni. Sa nu iti creezi iluzii desarte de unul singur, ca e posibil sa ramai cu buza umflata. Asteapta'te la ce e mai rau; asteapta'te si la o posibila intalnire in 3: tu, ea si actualul ei prieten(asta in cazul in care are in momentul actual). Orice e posibil si intotdeauna sa ai viziune totala asupra lucrurilor ce ti se intampla si care ti se pot intampla.

1 răspuns:
| FucktheSystem a răspuns:

Te-ai gândit că poate ți-a dat melodia doar să o asculți pentru că îi place?
Eu mai mai trimit melodii celor cu care vorbesc dacă-mi plac, deci mi se pare plauzibil.