| DaniAdrian a întrebat:

Dupa parerea dumneavoastra care este zodia care iubeste cel mai mult? Dar care este zodia in care nu trebuie sa ai niciodata incredere?

10 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Dupa cum vezi, parerile sunt impartite. Ei bine, eu cred ca racul iubeste cel mai intens, este cel mai sensibil nativ.
Iar despre cei in care nu trebuie sa ai incredere, nu cred ca exista un semn zodiacal care sa sustina asta. Oricine poate fi de neincredere, indiferent de zodia sa.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

O persoana(indiferent de zodie) poate iubi nebuneste, dar nimic nu va functiona daca cealalta persoana nu o iubeste...
Toate zodiile iubesc, dar trebuie sa se potriveasca.
De ex eu sunt capricorn si ea fecioara si totul e minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce tin sa te avertizez este ca pestii si gemenii au doua fete.(Sunt pestiwinking )
Dar tot despre pesti stiu ca sunt foarte sensibili.
Asta-i tot ce stiu, dar cred ca mai gasesti pe google curiozitati despre zodii.

| FcRb1923Madalin a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca si eu sunt pesti so nu sunt de acord laughing
eu daca am iubita nu pot sa ma uit dupa alta... din pacate devil
sensibil sunt, romantic da laughing

Răspuns utilizator avertizat
| FcRb1923Madalin a răspuns:

Varsatorii sunt cele mai reci, rebele, imprevizibile si perverse persoane laughing
am avut de a face cu ele si stiu din propria experienta laughing

| hässlich a răspuns:

Gemenilor le place mai mult sa fie laudati mult, se intampla sa ii apuce dorul de eu stiu ce persoana iar la urma sa fie surprinsa ca aceea o ignora.Scorpionul laughing e... mai "salbatic" la sex, nu stiu cu dragostea.Pestisorii is sensibili dar cu cat ii ti mai stransi cu atat iti aluneca printre degete, ca si cei din mare.

| A2895 a răspuns:

Eu cred ca depinde mai mult de caracter si temperament, si prea putin de zodie straight face. Orice zodie poate sa fie cea mai dragastoasa fata de o anumita persoana si o adevarata vipera fata de alta.

| ThisSummerIsZu a răspuns:

Scorpionul iubeste cel mai mult:Xlaughing... glumesc am spus asta pentru ca sunt scorpionbig grin... depinde de la caz la caz, fiecare zodie iubeste intr-un fel diferit dar toate iubesc mult.

| ada2203 a răspuns:

Cel mai mult iubeste fecioara, clar, pentru ca e cea mai sensibila, iar cea in care nu trebuie sa ai incredere este scorpionul, asa mi se pare mie...