In cazul asta, ma indoiesc, s-ar putea intampla in cazul in care tu ti-ai face o relatie, iar persoana respectiva ar afla chestia asta. De obicei, din ce am observat si din ce am mai citit si eu pe Internet, un baiat devine mai "atractiv" in ochii fetelor daca acesta este deja intr-o relatie, asadar, se poate (asta in cazul in care esti baiat, nu ai mentionat, dar am presupus ca esti baiat)... Daca esti fata, iar baiatul a incheiat relatia, sansele ca acesta sa se intoarca la tine sunt foarte, foarte slabe. Ideea e ca nu, nu merita sa traiesti in trecut, s-a terminat, asta e, incearca sa treci peste, oameni minunati exista si lumea nu se termina dupa o relatie nereusita, cine stie cate relatii nereusite o sa mai ai pana o sa gasesti persoana potrivita pentru tine...
Daca nu mai simte nimic, nu prea cred ca se mai intoarce. Sentimentele nu revin, ori s-a plicitsit ori nu i-a placut de la inceput.
Păi, eu cred că și-a dat seama cam tarziu ca mai are ceva de luat de pe urma ta. Sentimentele nu vin si pleaca, ori le ai, ori nu le ai
Din experienta mea, iti zic, ca de obicei mai bine nu astepti asta.
Se intampla sa stai sa astepti mult, foarte mult, si cand colo, te trezesti brusc la realitate afland ca respectiva persoana si-a gasit pe altcineva, si ca toata asteptarea ta e inzadar.
Șanse sunt dar din experiența mea când se reîntoarce s-ar putea sa nu mai simți tu nimic pentru ea.
Ar putea să te ajute sa treci mai ușor peste, punandu ți sentimentele pe hârtie. Importanta unui jurnal e foarte importanta in cazul asta. te ajuta sa reflectezi asupra ta.
Daca nu mai simte nimic nu mai simte nimic. Iar daca va simti atunci cu siguranta la un momentdat iar isi va schimba parerea. Sentimentele fata de o alta persoana sunt temporare sau permanente. Una din doua.
Dacă nu simte nimic, nu prea cred ca o sa se întoarcă. Dacă simțea ceva pentru tine de la bun început, nu avea cum sa dispară din senin (poate ai făcut tu ceva, nu avem de unde sa știm). Iar dacă totuși se întoarce. Crede-mă ca nu o sa mai fie cum a fost. O sa fie o "relație încordată" și decât sa stai în asa ceva, mai bine îți cauți pe cineva care îți poate da ceea ce ai nevoie.
andreea3000ify întreabă: