| GeorgeDRX a întrebat:

e fata asta care ma place, si eu o plac. Si ea in continuare imi da semne ca ma place, cand vrea as ma duca undeva unde sa o astept ma ia de mana si ma trage pana acolo, ma imbratiseaza, ma saruta pe obraz etc.
Problema e ca eu nu am tupeu sa fac aceste gesturi, mi-e frica sa nu ma respinga. Tin minte ca de cateva ori cand am incercat sa fac si eu aceste gesturi sau unele mai "micute" m-a respins putin sa-mi vada reactia. Chiar as incerca, pentru ca si eu o plac, dar nu stiu ce reactie va avea... Ce sfaturi imi dati?

3 răspunsuri:
| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Sa ai incredere in tine cand faci aceste gesturi micute, ea trebuie sa vada ca esti foarte hotarat, pentru femei asta e un lcuru foarte sexy (hotararea)

| corbulalbrosu a răspuns:

Explica-i ca te deranjeaza faptul ca nu-ti permite sa actionezi si tu asa cum ti-ai dori, adica asa cum ar fi normal intro astfel de situatie. Nu ai de ce te teme deoarece este si ea constienta ca daca te va respinge in continuare chiar si dupa discutia cu ea pe aceasta tema s-ar putea sa te piarda. Fii putin mai incisiv, mai hotarat.Succes.

| Emilian65 a răspuns:

Incearca si pup-o si tu si atunci ai sa vezi reactia ei.