| gabygaby199 a întrebat:

e jale cu gagicile astea mah baieti.am si eu o intrebare pentru voi.imi cam place de o gagica din scoala pe care o cunosc de vreo 2 ani.si nu stiu cum s-o fac sa ma placa fata nu e cu fite cu chestii e fata simpatica si arata destul de inocenta.niste sfaturi de cucerire ceva?

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

Problema societatii cucerirea. Pentru inceput aranjeazate binisor, parfumuri dezodorante prostii, parul sa fie in ordine ( pentru a parea cit de cit de treaba ) intra in conversatie cu ea mentine contactul vizual fii increzut in sine, si fa-i multe glume deci concluzie:
- aspect fizic, inclusiv miros
- contact vizual (o privesti doar in ochi)
- incredere in sine
- multe multe glume.

9 răspunsuri:
| richarddawkins a răspuns:

Eu merg pe conceptia banii le rezolva pe toate problema e sa ai

| Myrru a răspuns:

In primul rand nu e frumos sa le spui fetelor "gagici"( numai poponarii spun asa), si in al doilea rand daca fata nu-ti da semne ca te place, las-o frate in pace pentru ca dragoste cu forta nu se poate. Cautati si tu una de nasu tau...

| CanutaOmsucit a răspuns (pentru Myrru):

Gagico laughing sunt poponar?

| amonynus a răspuns (pentru Myrru):

Pfaaa...sunt fata si cand vorbesc depre prietena cuiva zic gagica lu cutare, asa ca nu mi se pare cine stie ce. oricum, fa-o sa rada si vorbeste mult cu ea. ce poti sa faci pana la urma!? fata o sa vada daca esti stilu ei si daca nu esti n-ai ce face. eu una apreciez tipii destepti si care fac glume bune, si in general care au cam aceleasi gusturi cu mine(muzica, filme...). trebuie sa am ce sa discut cu un om si ma enerveaza persoanele fitoase, mult prea serioase sau prostiA. depinde si cum arati da nu cred ca poti sa faci prea multe ca sa madifici asta.

| gabygaby199 explică (pentru Myrru):

Atunci toti baietii is poponari?raised eyebrows

| Myrru a răspuns (pentru gabygaby199):

Sa stii ca nu toti baietii spun asa...

| Myrru a răspuns (pentru CanutaOmsucit):

laughing

| Myrru a răspuns (pentru amonynus):

Am zis ca nu e frumos sa spuna asta in fata fetei! Doar nu era sa mearga sa ii spuna fetei alea: hey gagico ce mai faci? ar fi sunat prost din punctul meu de vedere

| CanutaOmsucit a răspuns:

Tu ce zici, ea te place?